Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katka pewnie byś chciała zasnąć i obudzić się w piątek już rodząc
ja tej herbaty z liści malin przełknąć nie mogę ;// fuuuj paskudztwo, wiesiołka łykam, może powinnam sobie go załadować tak jak wy, ale ja jeszcze dowcipnie mam luteinę więc za dużo chybaby tego dobrego było PP
ja już bym chciała pooglądać fotki Waszych maluszków Panie cesarkowe
I ja dzisiaj już po ktg. Pani doktor stwierdziła, że rewelacyjnie! Wesolutka to my musiałyśmy się widzieć skoro tak długo czekałaś :-) Ja jakoś w tym samym czasie czekałam na wizytę. Bo samo ktg to raz dwa
Katka cierpliwości Mi pani doktor powiedziała dzisiaj, że 80% porodów jest po terminie, więc też już się nie nastawiam.
katka, w koncu sie kiedys bedzie musial urodzic hihi
skurcze sie pojawiaja wiec cos sie dzieje juz niedlugo - wytrzymasz
ide sie polozyc bo padam, noc nieprzespana - do tego pogoda barowa...
Kurde w szpitalu dzisiaj byly 4 cesarki planowe, 2 z krwawieniami i 4 rodzace na izbie przyjec - jakis kosmos a sale porodowe 4
O i znów skasowałam sobie post :/ za duże paluchy ;/
Tez nam tak ze wstane to odrazu brzuch cały twardy leże wszystko jest si
Rajo w wodzie to dobrze ale sa tez minusy tzn w tym szpitalu nie podają znieczulenia ale to akurat nie wiem czy bym chciała
Dwie kolezanki jedna z wawy druha z poznania urodziły w ten weekend dzirwczynki miały znieczulenie obydwie rodziły ok nastu godzin i na koniec nie miały siły przeć dziewczynkom spadało tętno wiec lekarze kładli sie na brzuchach i używali kleszczy ... Słabo ...sle na szczescie obydwie zdrowe ale chyba wolałabym dostać od razu oxo i męczyć sie krócej a intensywniej zeby maluszka tak nie męczyć ...
Hej dziewczyny
Moja nocka przespana spokojnie, zero bóli czy czegoś takiego, czekamy spokojnie na swój czas co do śluzu wodnistego również jestem wśród tych szczęściar. Dziś jakiś spacer w planach bo przestało padać
Jej dziewczyny tu już trochę jak na porodówce dzięki tym waszym porodom jutrzejszym. Już gorąca atmosfera się robi
Kuciuki dziewczyny za wasze cesarki i oby jak najmniej bolało.