reklama

Wrzesień 2014:)

Dzien dobry ;) witam sie wyjatkowo wyspana :)
Sluz wodnisty tez mam a do tego poce sie jak swinia za przeproszeniem! Kiepsko widze pranie dzis ale za prasowanie sie zabiore na pewno :)
Powodzenia wszystkim czekajacym na rozkrecenie sie akcji :)

reklama
Właśnie się na fb dowiedziałam, że moja koleżanka wczoraj urodziła piękną córeczkę :) dzień po terminie :) też mi pisała, że początkowo wzięły ją bóle jak na @ i urodziła sn :)

Dziewczyny - trzymam mocno kciuki za Wasze cesarki : ) oby Was nikt nie zestresował i wszystko poszło jak po maśle, z małymi, pięknymi bliznami, bez bólu. Nie stresujcie się dziś, odprężcie :) (choć łatwo to pewnie tylko mówić). Jutro już kruszynki będą przy Was :* czekamy na relacje i na zdjęcia bąbelków :)

Jejuuu pamiętam jak na początku ciąży prawie każda na swoje dziecko mówiła fasolka, bąbelek, a teraz? Teraz to już prawdziwe dzieciątka z krwi i kości :) jakie to jest niesamowite :) No i nasze fasolinki niedługo już będą z nami :tak:

shiran85- a Ty śpisz tylko na lewym boku? Bo ja na początku tak robiłam, ale już nie wytrzymywałam tego i się spytałam lekarza czy mogę na plecach albo na prawym boku spać. Powiedział, że bez problemu na prawym lub na lewym, ale w żadnym wypadku na plecach, bo to podobno uciska jakąś ważną tętnicę i dziecko może być niedotlenione. Choć i tak czasem zdarza mi się na chwilę położyć na plecach, bo tak mi jest najwygodniej. Ale nie mogę się już doczekać kiedy położę się na brzuuuuuch !!! :)

Oj Katka, ja to myślałam, że wchodząc dziś na forum dowiem się, że Twój maleńki kawaler leży obok Ciebie, a Ty co :D straszysz nas tylko :P coś słabo mężuś się stara z tym przyspieszaniem porodu :)

Dziewczyny ja juz w domu. Lekarka powiedziala ze zapis jest prawidlowy, bo mala byla bardzo ruchliwa wiec jest to normalne ze przy gwaltownych ruchach dziecku skacze tetno, a potem sie normuje. To tak jak my wstajemy z lozka szybko to tez przyspiesza akcja serca..
Wiec chyba ma racje, supokoila mnie.
2 wrzesnia mam kolejny zapis :) 1 wrzesnia wizyte u gina :)

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze CC, SN i wszystkie KTG,rodźcie dziewczyny !!!!

Em ka fajnie...poród w wodzie:-), tak jak piszesz ja idę 1/09 do szpitala, CC raczej 2/09.

Miłego dnia dziewczynki, odezwę się później!

Katka - a czy Ty na początku nie miałaś terminu na 3 wrzesień ? Bo może Twojemu dziecku się pomyliło i właśnie do tego dnia czeka :D hehe

EM Ka- jejuuuu... zawsze moim marzeniem był poród w wodzie ! zazdroszczę :)

A u mnie dziś równo 36 tydzień :D JUPI! wchodzę w 9 miesiąc !!!

Hej:)

Ja sie dzisiaj w koncu wyspalam, bo moje przeziebienie odpuszcza i czuje sie o niebo lepiej:tak:

Joani powodzenia, moze sie dzisiaj malenstwo pojawi:D

Kusiak hehe to dobrze, ze u Ciebie tez nie bylo zadnych niespodzianek przy wiesiolku:D ja od jutra tez po dwie:)) mam nadzieje, ze nam to cos da!:D

Katka ten synek to Cie nerwowo wykonczy:) trzymam kciuki, zeby jednak akcja sie w koncu dzisiaj rozkrecila:tak:

Shiran powodzenia u anestezjologa:)

Kurcze ja musze dzisiaj odebrac wynik GBS, trzymajcie kciuki, zeby nic nie wyszlo:)

Milego dnia dziewczyny:)

reklama
heh coś wolno się u nas te akcje porodowe rozwijają, mnie mała wczoraj znowu postraszyła, skurcze były ale to pewnie wina długiej i ciepłej kąpieli. Dzis od rana cisza, gotuję spagetti i idziemy z ferajną na spacer :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry