Dwie doby! Jejku to chyba wole moj system 
Dziewczyny z maluszkami nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze! Porod i bol mnie zaczyna juz troche straszyc ale i tak wolalabym to niz jeszcze tyle czekac. Juz sie nie moge doczekac az sie cos zacznie dziac a tu cisza totalna, nawet te skurcze jakos przestaly dokuczac tylko czasami cos sie pojawi ale nic takiego
boje sie ze bede do konca wrzesnia w tej ciazy chodzic a juz mam naprawde dosc. Wszystko boli. Zebra bola, biodra bola, kregoslup boli, kosc lonowa boli tak ze ledwo chodze 
Eh... Wiem marudze
Alicja milego czasu z kolezanka
Bubbles milego grilla z tesciami
Dziewczyny z maluszkami nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze! Porod i bol mnie zaczyna juz troche straszyc ale i tak wolalabym to niz jeszcze tyle czekac. Juz sie nie moge doczekac az sie cos zacznie dziac a tu cisza totalna, nawet te skurcze jakos przestaly dokuczac tylko czasami cos sie pojawi ale nic takiego
Eh... Wiem marudze
Alicja milego czasu z kolezanka
Bubbles milego grilla z tesciami

Jednak noce służą porodom, ciekawe czemu? Ja bym chciałą urodzić w dzień, ale to tylko ze względu na małą. Dzisiejsza nocka ząbkowa- chyba idą kły wreszcie. Niestety płacz i spanie po godzince, także jesteśmy trochę zmęczeni, ale jakoś dzionek znośnie zleciał.
ja bym się chyba zapłakała, mam alergię na szpitale, więc cieszę się,że tu tylko doba, czasem nawet nie cała- zależy o której dzieciaczek przyjdzie na świat. 
do pozniej!pappapa