Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
lilah ja trochę szpitali w wawie pozwiedzałam na różnych oddziałach. O bielańskim mam bardzo kiepskie zdanie z mojej poprzedniej ciąży 5 lat temu i w tej ciąży też chwilowo tam zagościłam ale na zupełnie innym oddziale niż związany z ciążą. Wrażenia tragiczne. Mieli kompletnie gdzieś pacjenta i pięć lat temu i 5 miesięcy temu.
Instytut Matki i Dziecka to jakaś masakra pod każdym względem wraz z całym szpitalem wolskim. Mswia całkiem w porządku szpital. Na bródnie horror. Na mokotowie również. Ale najlepsze wrażenie z jakichkolwiek warszawskich szpitali i tak mam ze świętej Zosi i Karowej... uprzedzając pytanie znam te szpitale bo bujam się z problemami z kręgosłupem od dłuższego czasu i za każdym razem zanim mnie zdiagnozowano z bólami że to kręgosłup przerabiałam różne oddziałyod podejrzeń przez nerki po ciąże pozamaciczne i tym podobne. Oczywiście na samym końcu ktoś mądry się zorientował, że to kręgosłup
![]()
lilah za pewne dla dróg rodnych kobiety lepiej jest rodzić CC ale rekonwalescencja jest szybsza i mniej bolesna prawdopodobnie po SN więc te rodzące żony ginekologów to chyba przyjemność robią tylko mężom.