Ritta
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny.
Podczytuje ale nie dam rady byc na bierzaco.
Widze ze temat bioderek. My kontrole mamy wlasnie dzisiaj. Myslalam ze to standardowa kontrola. Ja mam info na wypisie ze szpitala.
Jesli chodzi o nerwy to ja sila spokoju. Chyba to zadluga hormonow bo ja to nerwus. Ale nie moge nazekac na Krzysia. Grzeczny, ladnie przesypia noce.
Animka czytalam ze u ciebie ostro. Wspolczuje
Oby kolki szybko przeszly.
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
Podczytuje ale nie dam rady byc na bierzaco.
Widze ze temat bioderek. My kontrole mamy wlasnie dzisiaj. Myslalam ze to standardowa kontrola. Ja mam info na wypisie ze szpitala.
Jesli chodzi o nerwy to ja sila spokoju. Chyba to zadluga hormonow bo ja to nerwus. Ale nie moge nazekac na Krzysia. Grzeczny, ladnie przesypia noce.
Animka czytalam ze u ciebie ostro. Wspolczuje
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
ale nie za bardzo mam jak, mały nieraz domaga się cycka co 25 minut ot tak sobie tylko pociumciać...jak jadę na zakupy to z nim... ale co chociaż zakupy mi zostają bo tak to dom i podwórko z dziećmi nic poza tym... u męża w piątek byli koledzy, Ci co robili mi Nadusi i Oliwerowi zdjęcia...Trochę poimprezowali, jeszcze o 23,30 jechałam na Orlen po 0,7;/ ale powiedziałam że w domu mi już pić nie będą, bo dzieci są zmęczone, zresztą ja też, a poza tym nie wiem jak będzie wyglądać noc więc chcemy się położyć spać.. to poszli do teścia...no ale nie mówię on dalej ma czas dla siebie, na siłownie, dla znajomych, przykro mi ja tego czasu nie mam, a jak pojechałam do koleżanki w sobotę bo mąż na działce był to co? sama? jasne... z dwójką dzieci i moja kawa której się oczywiście nie napiłam skończyła się na parkowym placu zabaw z Nadia...

kurcze jak szybko...
oczyszczanie to na pewno nie jest bo gdyby tak to nie byłaby żywa krew , z resztą dzisiaj dokładnie 6 tydzień mija
hehe tak to jest jak siedzi się w domu i każdy dzień taki sam
choć nie sądzę żeby to końcówka oczyszczania była w ostatni dzień bo już dawno nic nie leci/leciało- do dzisiaj