Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kara a jak robisz taki makaron z tym serkiem i cynamonem? Bo brzmi cudnie a chyba nigdy nie jadlam
...

No dokłądnie to właśnie sprawa z Norwegi, jedna z wielu. Najgorsze jest w tym wszystkim to że oni czasem kiedy dostają sygnał, że coś się dzieje to potrafią dziecko z dnia na dzień zabrać z przedszkola i umieścić w rodzinie zatępczej. Tak właśnie było w przypadku tej dziewczynki o której piszesz i dlatego poprosili Rutkowskiego o pomoc. To jest naprawde masakra!!
Moja koleżanka miała też wytoczone postępowanie bo córka w przedszkolu nabąknęła, że tatuś czasem klepie ją w pupcie (robił to rzecz jasna pieszczotliwie) i nie miało to podtekstu ani seksulanego ani też w związku z karaniem. No ale takie tu jest chore prawo, że z byle powodu doszukują się nie wiadomo czego. A najbardziej narażeni na takie akcje są rzecz jasna obcokrajowcy. Ostatnio troche przystopowali z tym oskarżaniem o byle co ale nigdy nie wiadomo.![]()
Mój młody w ogóle nie reaguje, dopiero jak huknę porządnie
a ile razy w tyłek klapsa dostał .... np dzisiaj za rzucanie blenderem
w takich momentach krew mnie zalewa bo proszenie, mówienie nic nie działa.... 3 razy powtórzę ze spokojem "nie rób tak","zostaw" itp itd i więcej nie powtarzam bo i tak nie słucha. takie prawo wydaje mi się bez sensu bo dzieci uczą się włazić na głowę rodzicom. Nie wierzę, że można wychować dziecko aby wiedziało co dobre, co nie, co mu wolno, a czego nie bez krzyknięcia. Przychodzi po prostu taki wiek w rozwoju, że nie ma opcji po prostu... albo to ja mam taki egzemplarz + do tego moja cierpliwość szybko się kończy