Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oo kara a ja byłam tydzień temu u dentysty na leczeniu powiedzialam ze jestem w ciąży i mi ząbek zrobili
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....
Gołąbki robiłam przez dwa dni
W sumie do każdej rzeczy sie tak zabieram, ze jednego dnia przygotowuje a kolejnego dnia kończe i jest mi niesamowicie niedobrze od zapachu
Dzis to już w ogole mam jakiś "zjazd" nie moge sie pozbierać. Bylam rano na zakupach i myślam że fikne po dordze, tak mi się w glowie kreciło 
Fajnie ;-)Felicity ze Szkocji![]()
Felicity ze Szkocji
Nimfii to tez wspolczuje.
Candy nie ze mi sie nie chce a poprostu nie jestem w stanie. Tylko wejde do kuchni to mam odruch wymiotny.
na początku ciąży wszystkie zapachy mnie doprowadzały do mdłości a teraz te zapachy nawet mi się podobają dlatego postanowiłam spróbować z tym gulaszem. Na razie pyrka, w żołądku spokój... 
maltanka ale przepis na twój dzisiejszy obiadek poproszęjakis sos pieczarkowy robisz?
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....