Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tolerancja to nie moda, a o równości nie napisałam ani słowa. Dla mnie brak tolerancji to ograniczenie umysłu. Ja zostałam tak wychowana i uważam że dobrze. Jak najbardziej można wypowiedzieć swoje poględy ale również SZANOWAĆ inne.wiesz, teraz to takie modne , pojęcie tolerancji, równosci itd. Dlaczego więc nie można jasno mówic o swoich poglądach? Dlaczego trzeba tolerowac aborcję, a nie toleruje się sprzeciwu wobec niej ? Te dzieci, którym odebrało się życie nie mają prawa głosu, ktos decyzuje za nie czy mają prawo zyć, i to jest ta tolerancja??. Ja nie potępiam osób które to zrobiły, kim jestem żeby to robić? Mogę jednak bronić życia, bo takie wyznaję wartości w życiu.
wobec tego jestem ograniczona umysłowo bo nie toleruję aborcji.Tolerancja to nie moda, a o równości nie napisałam ani słowa. Dla mnie brak tolerancji to ograniczenie umysłu. Ja zostałam tak wychowana i uważam że dobrze. Jak najbardziej można wypowiedzieć swoje poględy ale również SZANOWAĆ inne.
interpretuj to jak chcesz. Mi nie chodzi o to, żeby osoby które nie uznają aborcji ją zaczęły popierać ale nie chciały palić na stosie tych, które to zrobiły. Szczególnie że mówimy o przypadkach legalnych i ustanowionych prawem w naszym kraju.wobec tego jestem ograniczona umysłowo bo nie toleruję aborcji.
zinterpretowałam to dokładnie tak jak napisałaś. Nikt tu nikogo na stosie nie pali, przykro mi że nie potrafisz uszanowac mojej opinii, mówiąc o tolerancji sama nie potrafisz być tolerancyjna wobec zdania innych. Nie pisałam o żadnym konretnym przykładzie, tylko o swoich odczuciach wobec aborcji.interpretuj to jak chcesz. Mi nie chodzi o to, żeby osoby które nie uznają aborcji ją zaczęły popierać ale nie chciały palić na stosie tych, które to zrobiły. Szczególnie że mówimy o przypadkach legalnych i ustanowionych prawem w naszym kraju.
Dziewczyny ale w ktorym miejscu ktos napisal ze taka a taka jest glupia bo miala aborcje? Przeciez nikt tak nie napisal a to wlasnie byloby ocenianie. Ja czytalam fylko opinie na ten temat. Ktos pisze ze nie mialby z tym problemu bo.... a ktos inny ze mialby z tym problem bo.... I to jest opinia. I kazdy ma swoja i wydaje mi sie ze nie bylo tu nigdzie oceniania![]()