EM Ka
Fanka BB :)
nie no bedzie mogl wypisac L4 od pojutrze albo dzis - jak sie najda nic sie nie stanieNo ale jutro bede musiała jechac znowu bo do jutra mam l4
Żeby przedłuzyć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie no bedzie mogl wypisac L4 od pojutrze albo dzis - jak sie najda nic sie nie stanieNo ale jutro bede musiała jechac znowu bo do jutra mam l4
Żeby przedłuzyć.

To o czym Ty piszesz, to jest zupelnie inna sytuacja i nie mozna jej porownywac z przerywaniem ciazy.Ciekawe, co robią ludzie jak ich zdrowe dziecko ulega tfu tfu wypadkowi i staje się roślinką, pewnie oddają do domu opieki, bo po co mają się męczyć ich widokiem, a tak dziecko przebywa między "swoimi"... Na pewno jest im lepiej i dziecku też....
Ja tylko wyrażam swoje myśli i nie neguję zdania innych, każdy robi tak, jak uwaaża.

wiesz, teraz to takie modne , pojęcie tolerancji, równosci itd. Dlaczego więc nie można jasno mówic o swoich poglądach? Dlaczego trzeba tolerowac aborcję, a nie toleruje się sprzeciwu wobec niej ? Te dzieci, którym odebrało się życie nie mają prawa głosu, ktos decyzuje za nie czy mają prawo zyć, i to jest ta tolerancja??. Ja nie potępiam osób które to zrobiły, kim jestem żeby to robić? Mogę jednak bronić życia, bo takie wyznaję wartości w życiu.. Po pierwsze uważam, że nie mamy prawa oceniać ludzi, którzy przerwali ciąże z powodu wad genetycznych. Jeżeli nigdy nie było się w takiej sytuacji to trudno powiedzieć jak by się postąpiło. Ja nie wiem jak bym postąpiła, może bym nie umiała usunąć ciąży z powodu ZD ale nigdy nie będę potępiać osób które to zrobiły. I niestety wiele z Was nie tylko wypowiada swoje zdanie i opinie ale mocno krytykuję i potępia odmienne zdanie innych. I nie chodzi tylko o przerwanie ciąży ale o poród przez CC, brak chęci karmienia piersią i inne. To przykre bo wydaje mi się, że jesteśmy młodymi i inteligentnymi osobami a tyle tu zaściankowego sposobu myślenia i BRAKU TOLERANCJI. Tyle w temacie.