reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie! Ja dzisiaj tezę nie wyspałam, miałam wrażenie, że mi brzuch rozsadzi i tak si e obudziłam i już było po spaniu :-( My dzisiaj też do teściów pomykamy z moimi rodzicami, bo się dawno nie widzieli i chcą oplotkować- nawet wiem o czym..;-) nasi rodzice na szczęście sobie podpasowali, bo traktują sę jakby znali od wieków. Dobrze, że chociaż ten problem rywalizacji między teściai mam z głowy. No to do zobaczyska wieczorem i miłej niedzieli.

reklama
Witam i ja. Narzekacie na niewyspaniwe, a ja dzisiaj przeciwnie, tak wypoczeta rano nie czulam sie dawno...
Hej :-) jestem nowa ale od paru dni zaglądałam tutaj ,ale chyba bałam się odezwać. 2 lata temu straciłam maluszka w 3 miesiącu i trochę boję się jeszcze mówić o ciąży żeby nie zapeszyć. Ciężko było dość do siebie , teraz też cała jestem obaw czy wszystko jest okej. To mój 9 tc ,ale byłam na usg i widziałam już potworka, podobno seduszko mocno bije więc troszkę mi ulżyło i chyba zaczynam już się oswajać z myślą ,że teraz musi być tylko dobrze :-) obiecuję , że powolutku ale zacznę się udzielać :-) pierwsze lody przełamane :-)
Witaj. Kazda z nas jest pelna obaw. Wiekszos ma rowniez przykre doswiadczenia za soba, wiec na pewno znajdziesz tutaj wsparcie...

Z przerażeniem waże się codziennie i nie bardzo rozumiem dlaczego moja waga dalej systematycznie spada. Staram się coś w siebie wciskać mimo mdłości a już od początku ciąży mój bilans to -6,5kg :eek:
:
Tak duzo schudlas? Sporo! A te tabletki na mdlosci juz nie pomagaja? Moze skontaktuj sie z lekarzem, bo to na prawde duzo. To w takim razie ile wazysz?

My dzisiaj po obiedzie moze tez pojedziemy na kawe do moich rodzicow...

Witajcie niedzielnie :-)

Dołączam do grona niewyspanych. Ja przez masakrycznie zawalony nos i gorączkę, która mnie męczy od wczorajszego wieczora :-( Strasznie się boję tej temp. wiem,że może być groźna w ciąży. Najwięcej miałam 38. MinieMe powiedz ile brałaś paracetamolu na gorączkę? Wiem,że jest dozwolony w ciąży, ale nie wiem w jakich ilościach. Jeśli do jutra mi nie przejdzie, to lecę do lekarza.
Ach MinieMe a skąd jesteś, że piszesz, że ''tu'' jakoś dziwnie?
Babadaga witaj! Wszystkie z tyłu głowy mamy stracha, bo prawie każda z nas ma straty za sobą :-( Trzeba myśleć jednak pozytywnie, głowa do góry i musi być dobrze!
Soniafka, troszkę duży ten ubytek wagi. Może faktycznie skonsultuj z lekarzem.

Miłej niedzieli życzę! Zazdraszczam Wam tych wyjść do teściów, rodziców itp. Dobrze nam się tu żyje, ale czasem jednak tęsknota doskwiera. papa

Przy wzroście 170 w momencie kiedy dowiedziałam się o ciąży ważyłam 64,5kg (a było to po obfitych świetach :-p).
Na dzień dzisiejszy waże 58 więc jakby nie liczyć schudłam 6,5. Te tabletki biorę tylko sporadycznie bo jak poczytałam to praktycznie wszystkie tabletki na mdłości w mniejszym lub wiekszym stopniu mogą wpływać na ciążę tak więc staram się ich unikać. Ale zaczyna mnie to martwić bo brzuszek rośnie a moja waga systematycznie spada. Myśle, że tragedi jeszcze nie ma ale mam nadzieje, że mdłości miną lada moment i waga się unormuje. :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry