reklama

Wrzesień 2014:)

to juz duzy Smerfik :)

Ja wlasnie na codzien mam motorek w .... a w ciazy wlacza mi sie taki len ze moge przespac caly dzien, ale to chyba przez spadek cisnienia w ciazy - ale to prawda ze ciezko sie przyzwyczaic do takich zmian - zreszta Ciebie organizm zmusza zawrotami , mnie ostrymi kluciami w brzuchu jsk za szybko wstane czy nawet zmieniee pozycje w lozku.
Zreszta w pierwszej ciazy jak pracowalam pierwszy miesiac odkad sie dowiedzialam i zanim mnie lekarz wyslal na L4, to wracalam do domu i nie bylam w stanie nawet ruszyc palcem, po powrocie tak mnie praca wykanczala... ale no nie byl to tez latwy okres to trzeba przyznac.

miejmy nadzieje ze duzo spraw do pozalatwiania bylo pozniej.

o wlasnie to mamy podobnie

smietana tak :) jutro 3ci dzien z rzedu bede jadla mizerie :) a dobrze ze nikt nie widzi jak wyjadam do sosow :)))
w zeszlym tygodniu chodzily u mnie kefiry i maslanki i powiem Wam ze chyba wzdecia mi wrocily jak przestalam sie tym delektowac;/

to trzymam kcciuki za prace!!

ale dlatego ze boli czy juz taki Ci sie brzuszek zrobil?

Brzuch mam taki twardawy i mi dokucza, mam rażenie, że leżę na kamieniu. A brzuszek troszke się uwypuklił.

reklama
Bubbles super!
Mam nadzieję, że ten tydzień wizyt, to będą same dobre wieści. Też nie mogę się doczekać, jak mi powie, że serducho bije i rączki ruszają się w każdą stronę....

Amaliee zwykla BAVARIA bezalkoholowa jest dobra, mi smakowala...
Nexiss trzymam kciuki za prace... Oby sie w koncu udalo!
Jeszcze 15 godzin... czekam jak na skazanie....
cos jest w tym ze im blizej tym gorzej sie czeka :) Wszystko bedzie dobrze nie martw sie!!

koko dobranoc:)
joani ah no tak, podobno espumisan pomaga ale sama ostatnio zapomnialam kupic wiec nie wiem czy sprawdzony, ale jak bylam w szpitalu to lekarz mowil.

anka// w ktorym szpitalu rodzilas?

Każde piwo bezalk. ma ok. 0,5. Ale nie pijesz tego cały czas przecież. Moja teściowa jak była w ciąży miała taki prykaz, żeby pić codziennie lampkę wina i jakoś mąż zdrowy, nie alkoholik ;-)
Wszystko z umiarem trzeba.

moja mama i mama mojego faceta mialy faze na czerwone wino - dodam ze obydwie na codzien nie pija i nie pily nawet wina, no i surowe mieso... kiedys nie bylo takich obwarowan jak dzis a z tym winem to wlasnei podobno wskazane bylo na krazenie dobre:)

Hello!

Ja dzis dluugi dzien mialam...bo oczywiscie w pracy...Potem wybralismy sie rodzinnie na jedzonko (jakas ochote mialam na curry) - zwykle by sie nam nie udalo, ale P. pracowal z domu, czyli byl po pracy od razu w domu ;-)(a nie 1.5h pozniej)...

Bubbles super, ze wizyta sie udala i twoj szkrabik rosnie :-)
maddlena nie stresuj sie....spokojnie idz spac, a jutro na badanie...na pewno wszystko bedzie ok. Trzymam kciuki;-)

Jeju....tak sie rozpisalyscie,ze juz nic nie pamietam, co przed chwila czytalam...
Mi ogolnie non stop przeszkadzaja wzdecia...a juz po tym curry, to normalnie mam taka zgage - ale takie dobre bylo:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Każde piwo bezalk. ma ok. 0,5. Ale nie pijesz tego cały czas przecież. Moja teściowa jak była w ciąży miała taki prykaz, żeby pić codziennie lampkę wina i jakoś mąż zdrowy, nie alkoholik ;-)
Wszystko z umiarem trzeba.

Bavaria ma 0% :-) Widziałam ją niestety tylko w Almie, w innych sklepach nie było. Ja to przed ciążą lubiłam w piątek wypić piwko. Teraz w ciąży jakoś się powstrzymuję, trochę boję się tego 0,5%. Jak dotrę do Almy, to kupię od razu zgrzewkę Bavarii :cool2: Są różne rodzaje, zwykła, pszeniczna, smakowa, więc można popróbować.

Bubbles gratulacje! Wspaniała wiadomość:happy:

reklama
hej :-)
No i dzionek zleciał. Sama nie wiem kiedy. Jutro w końcu do pracy , trochę zmienię otoczenie i pogadam z ''dużymi'' ludźmi :-D.
Wiecie coś faktycznie jest z tą śmietaną.. dziś mnie podkusiło na mizerię, ale z ogórków kiszonych :szok: Po chwili namysłu stwierdziłam,że to się może jednak złe skończyć. zjadłam parę ogórków, po czym zagryzłam łyżką śmietany. ech.

nexiss trzymam kciuki za pracę! Musi się udać &&&&

maddlena i minieme powodzenia na wizytach! Jutro śliczne fotki wklejacie :-)
bubbles gratuluję ! fajny już ten Twój bąbelek :-)

Miłego wieczorku kochane!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry