reklama

Wrzesień 2014:)

Hejka, ja dziś na obiad robiłam tortille ale stwierdziłam że już więcej sama placków nie robię, albo kupię gotowe albo zrobię naleśnikowe, bo mnie nerwica bierze z normalnymi.

Aaa dziś dostałam wiadomość w sprawie pracy, w piątek złożyłam cv do jednej sieci komórkowej jak ostatnio pisałam i już dziś do mnie zadzwonili, mam przynieść swoje wszystkie świadectwa pracy i jutro mam na 10:30 rozmowę, boję się, bo bym chciała tą pracę dostać, grunt to pozytywne myślenie i oby się udało ;-)

Co do samopoczucia to dziś mnie brzuch czasem pobolewa, popołudniu to raczej przez gazy, straszne zaparcia mam, śliwki suszone muszę sobie kupić, a teraz to już standardowe bóle a'la miesiaczkowe chwilowe.

3mam kciuki, by Ci się udało z pracą! Pozytywne myślenie i nastawienie to podstawa:happy: Zaparcia to też mój problem;/ Podobno suszone morele pomagają. Muszę spróbować. Dziś kupiłam sobie chleb ze śliwką. A bóle jakby miesiączkowe pojawiły mi się kilka razy ostatnio. Trochę mnie to zestresowało, bo to wcale nie w terminie miesiączki. No ale to chyba nic złego, może coś tam się nam rozciąga. Trzeba być dobrej myśli:happy:

reklama
Nexiss może w końcu ci się uda, ciekawe tylko na jaki okres czasu umowę dają.
Coś milczy bubblesg. a rano miała wizytę... Ja właśnie duszkiem wychyliłam piwo bezalkoh. myślałam, że umrę z pragnienia i sobie ulżyłam :laugh2: Mąż tylko kiwa głową i zastanawia si o będzie dalej, co wymyślę. :-)

Bigbi mnie też to doskwiera czasem, taki ból okresowy, ale to ponoć ma tak być. Najgorsze jest to, że nie mogę już spać na brzuchu, a tak lubię...

Ostatnia edycja:
Bigbi ja za sobie też trzymać będę :-)
Ci do bólów to macica się rozciąga stąd te bóle. Mnie morele suszone nie za.bardzo pomagały, tak samo jak wypisy ostatnio kefir, wzdelo mnie i koniec, ajj siostra dziś mówiła że pomagają czopki glicerynowe, jak będzie zle to muszę je kupić.

Joani umowa pewnie na okres próbny standardowo pewne na 3 miesiące i ta by mnie ratowala, ale to się jutro okaże.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o jaaa w pierwszej ciąży miałam taką ochotę na piwo :) teraz na szczęście luz :) tyle, że mam problem z piciem czegokolwiek :(

Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.

Pozdrawiam :***************
to juz duzy Smerfik :)

Bigbi a Ty w pracy już powiedziałaś? Nie wyobrażam sobie być w pracy, szybko się męczę i muszę trochę poleżeć a w pracy nie da się. Bycie w domu też mnie nie zadawala, bo raczej do aktywnych ludzi należę, ale cóz robić, organizm trochę się rozregulował i nie ma już tyle siły.
Dziisiaj mi się ciemno w oczach zrobiło jak za szybko wstałam z kanapy. Do tego też trzeba się przyzwyczaić- do powolnego ruszania z miejsca ;-)
Ja wlasnie na codzien mam motorek w .... a w ciazy wlacza mi sie taki len ze moge przespac caly dzien, ale to chyba przez spadek cisnienia w ciazy - ale to prawda ze ciezko sie przyzwyczaic do takich zmian - zreszta Ciebie organizm zmusza zawrotami , mnie ostrymi kluciami w brzuchu jsk za szybko wstane czy nawet zmieniee pozycje w lozku.
Zreszta w pierwszej ciazy jak pracowalam pierwszy miesiac odkad sie dowiedzialam i zanim mnie lekarz wyslal na L4, to wracalam do domu i nie bylam w stanie nawet ruszyc palcem, po powrocie tak mnie praca wykanczala... ale no nie byl to tez latwy okres to trzeba przyznac.

BibblesGirl sie jeszcze nie odezwala? Wizyte miala rano, chyba o 10-tej.
Cos mnie kregoslup dzisiaj boli...
miejmy nadzieje ze duzo spraw do pozalatwiania bylo pozniej.

Dziewczyny mroczki to pikuś ja mam straszne kucie w boku jak wstanę nieumiejętnie :eek::zawstydzona/y:
o wlasnie to mamy podobnie

ojj tak,to rownież moje lekarstwo
smietana tak :) jutro 3ci dzien z rzedu bede jadla mizerie :) a dobrze ze nikt nie widzi jak wyjadam do sosow :)))
w zeszlym tygodniu chodzily u mnie kefiry i maslanki i powiem Wam ze chyba wzdecia mi wrocily jak przestalam sie tym delektowac;/

Hejka, ja dziś na obiad robiłam tortille ale stwierdziłam że już więcej sama placków nie robię, albo kupię gotowe albo zrobię naleśnikowe, bo mnie nerwica bierze z normalnymi.

Aaa dziś dostałam wiadomość w sprawie pracy, w piątek złożyłam cv do jednej sieci komórkowej jak ostatnio pisałam i już dziś do mnie zadzwonili, mam przynieść swoje wszystkie świadectwa pracy i jutro mam na 10:30 rozmowę, boję się, bo bym chciała tą pracę dostać, grunt to pozytywne myślenie i oby się udało ;-)

Co do samopoczucia to dziś mnie brzuch czasem pobolewa, popołudniu to raczej przez gazy, straszne zaparcia mam, śliwki suszone muszę sobie kupić, a teraz to już standardowe bóle a'la miesiaczkowe chwilowe.
to trzymam kcciuki za prace!!

Nexiss może w końcu ci się uda, ciekawe tylko na jaki okres czasu umowę dają.
Coś milczy bubblesg. a rano miała wizytę... Ja właśnie duszkiem wychyliłam piwo bezalkoh. myślałam, że umrę z pragnienia i sobie ulżyłam :laugh2: Mąż tylko kiwa głową i zastanawia si o będzie dalej, co wymyślę. :-)

Bigbi mnie też to doskwiera czasem, taki ból okresowy, ale to ponoć ma tak być. Najgorsze jest to, że nie mogę już spać na brzuchu, a tak lubię...
ale dlatego ze boli czy juz taki Ci sie brzuszek zrobil?

Dziewczyny bardzo wam dziekuje za wsparcie i za kciuki:) wybaczcie, ze dopiero teraz, ale strasznie zalatany dzien mielismy:) z Babelkiem wszystko ok:tak: mierzy juz 1,1 cm i ma ladnie pikajace serduszko:D dostalam skierowanie na badania, mam sie z nimi zglosic za miesiac:) jutro wrzuce fotke, bo Maz przejal lapka:))

Ide was doczytac, bo strasznie sie rozpisalyscie:D

nexistrzymam kciuki za prace! Użyj tajemniczego uroku osobistego kobiety ciężarnej ;-) Oczywiście keep it in secret ;)
bubbles czemu sie nie odzywasz? Daj znać bo myślimy o Tobie :)
a ja obejrzałem skoki i teraz mnie wola łóżko. Przyciąganie jest silne wiec zaraz chyba idę :) a wzdęcia wciąż mnie nie opuszczają, a nie pomagam chyba sobie ta maślanka... Zaparcie tez czasem sie pojawiają ale jak byłam dzieckiem pomagała przegotowana woda z miodem :tak:
Dobranoc! :)

reklama
Amaliee zwykla BAVARIA bezalkoholowa jest dobra, mi smakowala...
Nexiss trzymam kciuki za prace... Oby sie w koncu udalo!
Jeszcze 15 godzin... czekam jak na skazanie....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry