reklama

Wrzesień 2014:)

Rita kierowniczko dbaj o porządek :tak: Jak trzeba, to kasuj, upominaj, zabraniaj. Nie ma co zbędnego bałaganu robić.

Emalia :-) jak ja uwielbiam takie wiadomości szczególnie w poniedziałki :-) jakoś tak nastraja pozytywnie na cały tydzień.

Ja swojej wizyty się również nie mogę doczekać, a to jeszcze 16 dni ech... Pocieszam się,że już dzieć będzie fajny, duży, może pomacha rodzicom :-)

kusiak szkoda mi Ciebie bidulko! Tak mi się tylko przypomniało, jak bałyśmy się,że nie ma żadnych objawów parę tygodni temu... nie wywołuj wilka z lasu jak to mówią :-D u mnie na szczęście do kibelka nie dochodzi, tylko mdli.. jeszcze trochę i wrócimy do żywych wszystkie!

reklama
Ja dziś dostałam wrzeszcie upragniony list z terminem na prenatalne. Jupiii!! :laugh2:Teraz będę odliczać dni do przyszłego czwartku. Nie moge się doczekać. :-)
Nie mogę też uwierzyć w to, że dziś nie mam mdłości. Zupełnie nic... Już zapomniałam jak to jest mieć w ogóle ochote coś zjeść. Zabieram się za obiad. Dziś robię dietetyczną rybkę w kaftanie z sosikiem koperkowym, szpinak i ryżyk. Mniam!! :blink:

Dziewczyny a ja odkrylam swoj ciazowy przysmak :D (bo po tych wymiotach dzis nic mi nie wchodzi) SMIETANA!!! Moge wyjadac lyzka :D wlasnie zjadlam cale opakowanie :P

ANUSIA ja jestem tu bardziej kimś w rodzaju klucznika czy sprzątaczki :D Jak robi się bałagan otwieram odpowiednie drzwi i zamiatam ;) SONIAFKA ale pyyyyszny obiadek. A ja taka głodna.

Kusiak, nie wiem czy śmietana okaże się też moim stałym ciążowym przysmakiem ale jak koło południa robiłam szpinak to też nie mogłam się oderwać od tłustej gęstej śmietany i wciągnęłam jej całkiem sporo :-p

Ritta, już ty tu sobie nie umniejszaj. Jesteś szefową tego bałaganu i już. ;-)

Ostatnia edycja:
Coś jest w tej śmietanie, bo ja też zanim coś zrobię, to połowę z niej zjadam :-D ja dzisiaj wciągam karkóweczkę z sosikiem, ryż i buraczki. Na jutro zaplanowałam barszcz ukraiński, ciągle ktoś o nim pisze i w końcu sama zrobię :-)

Amaliee usg podobno nie szkodzi dzidziusiom tylko moze byc nie przyjemne pozniej jak juz zaczynaja slyszec bo dzwieki wydaje ktore sie od wod plodowych odbijaja i sa nieprzyjemne dla maluchow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry