reklama

Wrzesień 2014:)

hmm ja w ogole przestałam się schizować jakoś,
bardziej boję się o to czy zdrowe nie ma wad no i już bym chciala płeć poznać !!

reklama
Sosik już mam teraz makaron i jemy :-D

No ja znam kilka przypadków , gdzie CC nie było wymysłem przyszłej mamusi, a zaleceniem lekarza, z twardymi dokumentami. Jedna znajoma, przy problemach z cisnieniem i nerkami, za CC płaciła (mimo zalecen), a u kuzynki tez się nie wesoło skonczyło, mimo silnego zatrucia ciazowego, cisnienia i ogolnie, dziecko robiło odpływ i traciło tetno... No i wiadomo, nie jest tu mowa wyłącznie o polskich lekarzach, bo sasiadka w angli też cyrki miala ;)

Ja moj poród dobrze wspominam, trwał 45 minut, i po sprawie :D bez znieczulenia :p
teraz po cichu jednak blagała bym o znieczulenie ;) a wkłucia w kręgosłup się nie boję, miałam juz takie znieczulenie przy operacji kolana :)
to stwierdzam:
1. one trafiły na jakiś debilnych lekarzy
2. miałam duże szczęście do szpitali i lekarzy

Przy mojej chorobie powinnam unikać wkłucia, ale dostałam namiar na doktor z Karowej, która ponoć się zna na chorobie (żadkość wśród lekarzy, tym bardziej ginekologów) to się wybiore i pogadam co lepsze U mnie cc wynika też z kolejności, przy 3 rzadko kiedy każa rodzić sn.

Ameliee ja nie chce nic mówić ani straszyć ale wiesz że po wkłuci powinnaś 12 h leżeć plackiem, nawet głową nie ruszyć, jak sobie to wyobrażasz przy sn??

To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...
heh nie tylko Ty, ja jeszcze nic na usg nie widziałam, a nóż okaże się ze to ciąża urojona?? ;-) czekam do środy,...

jeśli chodzi o robaka to i ja nie panikuje, będzie co ma być Bardziej rozmyślam gdzie prowadzić ciążę, aby spokojnie zrobili cc i potrafili doradzić jakie znieczulenie

Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.

Pozdrawiam :***************

Kasica są dwa zniaczulania, zewnątrzoponowe i podpajęczynówkowe. Po jednym trzeba leżeć 24 H (ja takie niestety miałam) po drugim można wstać nawet po 6 h. Znajoma miała takie przy CC w św. Zofii a to bardzo dobry położniczy szpital więc chyba wiedzą co robią.

Dziewczyny, nasza nowa koleżanka założyła nowy temat. Może umówmy się że współnie ustalamy nawe tematy na wątku. I pozwolę sobie go usunąć chyba że chcecie mieć wątek pt. Humor :/

Emalia super wieści ;)

Ritta muszę poczytać na jeko temat ;-)

Ameliee jak na razie odkąd się lekarze zaczeli przewijać w moimżyciu to nie mogę narzekać, a to już mineło 7 lat

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry