Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heh nie tylko Ty, ja jeszcze nic na usg nie widziałam, a nóż okaże się ze to ciąża urojona?? ;-) czekam do środy,...To widac tylko ja póki co nie panikuję?kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...

to stwierdzam:No ja znam kilka przypadków , gdzie CC nie było wymysłem przyszłej mamusi, a zaleceniem lekarza, z twardymi dokumentami. Jedna znajoma, przy problemach z cisnieniem i nerkami, za CC płaciła (mimo zalecen), a u kuzynki tez się nie wesoło skonczyło, mimo silnego zatrucia ciazowego, cisnienia i ogolnie, dziecko robiło odpływ i traciło tetno... No i wiadomo, nie jest tu mowa wyłącznie o polskich lekarzach, bo sasiadka w angli też cyrki miala
Ja moj poród dobrze wspominam, trwał 45 minut, i po sprawiebez znieczulenia
teraz po cichu jednak blagała bym o znieczuleniea wkłucia w kręgosłup się nie boję, miałam juz takie znieczulenie przy operacji kolana
![]()
To widac tylko ja póki co nie panikuję?
kolejne usg mam dopiero w 12 tyg...
heh nie tylko Ty, ja jeszcze nic na usg nie widziałam, a nóż okaże się ze to ciąża urojona?? ;-) czekam do środy,...
Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.
Pozdrawiam :***************