Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z porodami jest identycznie. Smokyeyes dobrze ujęła, że głównym celem jest wydanie dziecka na świat i dobro matki i dziecka. Postarajcie się dziewczyny nie wpierać sobie nawzajem co jest lepsze, a co gorsze, bo takowych nie ma. Wszystko zależy od danej pacjentki i jej sytuacji. Oby każda z nas miała wspaniały, szybki nie zakończony komplikacjami poród. Tyle!ja już mam swoją wymarzoną Haneczkę :-) ojjj teraz będę miała duży problem w wybiorem imienia, dużo dzieci w rodzinie i co fajniejsze to już pozajmowaneNick nas zmylił ;-) Hania to nr 1 mojego męża, jak będzie córka :-)
Powodzenia, trzymam kciuki i daj znać po.My z Bąbelkiem już się idziemy szykować na wizytę) Trzymajcie za nas kciuki
Miłego i spokojnego dnia[/FONT]
Zdrówka dla córki, oby druga się nie zaraziła.Kurde starsza ma goraczkę, pewnie po basenie wczorajszymw niedziele jeżdżą do szkółki z tatą A jak starsza zostaje to i młodsza i znów mam dzieci w domu... a taką miałam nadzieję na nic nie robienie a tu figa
![]()
O to super wieści. Dobrze, że wszystko w porządku, maluszki są silne...Z dziećmi wszystko ok, miałam dziś robione usg. Małe fikają, wiercą się. Ale nie wiadomo skąd krwawienia,
W szpitalu zostałam rzecz jasna![]()
Cieszę się, że już ci lepiej. Ciężko chorować w ciąży, kiedy nic porządnego nie można wziąść.A moja gorączka minęła ufff. Już wczoraj wieczorem nie miałam, więc super. Teraz tylko katar i kaszel został :-( No nic, syrop z cebuli, czosnek w dalszym ciągu i jakos przetrwamy :-)
!