Cześć dziewczyny, ja dziś byłam pierwszy dzień w pracy po zwolnieniu, głowa trochę boli, ale już jestem na bieżąco z Wami. Dziś zaczynam kolejny tydzień z moim Maleństwem

Do usg pozostały 2 tygodnie, oby szybko zleciały.
Ja dziś dostałam wrzeszcie upragniony list z terminem na prenatalne. Jupiii!!

Teraz będę odliczać dni do przyszłego czwartku. Nie moge się doczekać. :-)
Nie mogę też uwierzyć w to, że dziś nie mam mdłości. Zupełnie nic... Już zapomniałam jak to jest mieć w ogóle ochote coś zjeść. Zabieram się za obiad. Dziś robię dietetyczną rybkę w kaftanie z sosikiem koperkowym, szpinak i ryżyk. Mniam!!
Świetnie, że Ci mdłości przechodzą

Tyle się namęczyłaś. Twoja wiadomość nastraja pozytywnie

Oby tak dalej!
Dzisiaj jestem już po wizycie u prywatnej. Dzidzia rośnie, macica ładnie sie powiększa, fasolka ma 22,2 mm i nawet rączki i nóżki już pięknie widać. Karta założona , termin na 17 września.
Pozdrawiam :***************
Gratulacje, cieszę się, że wszystko w porządku:-) Nic, tylko cieszyć się tym pięknym czasem
w którym tyg wybieracie sie na usg rozpoznania płci? moja znajoma byla u takiego lekarza że jej rozpoznał w 14 tyg wiec jak do niego też pójde ale tak w 15-16 chyba , prenatalne mam u innego w 13tyg
Doświadczenia nie mam w tej kwestii, ale na youtube widziałam rozpoznania w 13 tygodniu. Jak dziecko się dobrze ułoży i jest dobry sprzęt, to widać jest to już wtedy możliwe

Na sierpniówkach chyba niektóre poznawały płeć na prenatalnym, ale niekiedy trzeba czekać dłużej.
Wesolutka nie nie farbować nie zamierzam, ale podciąć koncówki pocieniować. może zmiana fryzury, zdam się na moją fryzjerkę

Jak wróce zdam efekty
Zmobilizowałaś mnie i właśnie się umówiłam na jutro na podcięcie

Daj znać, co tam Ci fryzjer wyczarował:-)
Z dziećmi wszystko ok, miałam dziś robione usg. Małe fikają, wiercą się. Ale nie wiadomo skąd krwawienia,
W szpitalu zostałam rzecz jasna
Dobrze, że z dzieciaczkami wszystko w porządku. 3maj się dzielnie, życzę byś jak najszybciej mogła wrócić do domu.