Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to szok buuu
no mnie nigdzie nie wysyłali a jestem zarejestrowana od 2 lat! i nic zadnej propozycji nie miałam , wieć teraz pewnie też nic , mam nadzieje
a sawi cos pisała że jej up wyplacał macierzyński czy może źle zrozumiałam
też mnie na staż wysłali w 7 miesiącu.. to kobieta się na mnie popatrzała że ja nawet stażu nie skończe a oni mnie przysłali.. już nie mówiąc że z zawodu jestem fryzjerką.. więc ciągłe stanie z rękami w górze i ta cała chemia z trwałej i farb..to już wg paranoja...
tak sawi właśnie pisała że dostawała dlatego mówi że musiasz się dobrze zoriętować jak jest u Ciebbie tylko sawi urodziła córkę w 2011 więc mogło się też to zminić już.. ja urodziłam w koniec grudnia 2012 i właśnie zmieniali prawa...
Ameliee ja na szczęśie też już się od nich uwolniłam i teraz mam święty spokój i siedzenie w domku
Boże... współczuje wam tych przeżyć z ubezpieczeniami i urzedami pracy. Paranoja.
W Norwegi wystarczy być zarejsterowanym i mieć numer personalny czyli najzwyczajniej posiadać odpowiednik polskiego PESELU i na tej zasadzie ma się ubezpieczenie. Nie wiem czy się kiedykolwiek doczekamy, żeby Polsce w końcu ludzie zaczęli być traktowani w cywilizowany sposób?
Widze ze mialyscie jakas namietna rozmowe wczoraj wieczorem ale nie jestem w stanie nadrobic bo chodze zestresowana.
Wczoraj wieczorem z mezem mialam przytulanki a dzis rano sie budze i mam zalane lozko i pizame brazowa krwia... Caly czas plamie na brazowo ale niedawno bylam w ubikacji i zrobilo sie to bardziej zywo cczerwone niz brazowe i zaczynam sie martwic
ja właśnie też odetchnełam po ślubie ogolnie to mamy chyba bardzo podobną datę ślubu my 20 lipca hehe
candy jeśli uznał miłoszka za syna to oczywiście że może go wziąść na swoje ubezpieczenie.. ale Ciebie niestety dopiero po ślubie może ubezpieczyć...:/