reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
to szok:szok: buuu
no mnie nigdzie nie wysyłali a jestem zarejestrowana od 2 lat! i nic zadnej propozycji nie miałam , wieć teraz pewnie też nic , mam nadzieje:sorry2:
a sawi cos pisała że jej up wyplacał macierzyński czy może źle zrozumiałam

też mnie na staż wysłali w 7 miesiącu.. to kobieta się na mnie popatrzała że ja nawet stażu nie skończe a oni mnie przysłali.. już nie mówiąc że z zawodu jestem fryzjerką.. więc ciągłe stanie z rękami w górze i ta cała chemia z trwałej i farb..to już wg paranoja...

tak sawi właśnie pisała że dostawała :) dlatego mówi że musiasz się dobrze zoriętować jak jest u Ciebbie :) tylko sawi urodziła córkę w 2011 więc mogło się też to zminić już.. ja urodziłam w koniec grudnia 2012 i właśnie zmieniali prawa...

Ameliee ja na szczęśie też już się od nich uwolniłam i teraz mam święty spokój i siedzenie w domku :)

Boże... współczuje wam tych przeżyć z ubezpieczeniami i urzedami pracy. Paranoja. :baffled:
W Norwegi wystarczy być zarejsterowanym i mieć numer personalny czyli najzwyczajniej posiadać odpowiednik polskiego PESELU i na tej zasadzie ma się ubezpieczenie. Nie wiem czy się kiedykolwiek doczekamy, żeby Polsce w końcu ludzie zaczęli być traktowani w cywilizowany sposób? :huh:

Widze ze mialyscie jakas namietna rozmowe wczoraj wieczorem ale nie jestem w stanie nadrobic bo chodze zestresowana.
Wczoraj wieczorem z mezem mialam przytulanki a dzis rano sie budze i mam zalane lozko i pizame brazowa krwia... Caly czas plamie na brazowo ale niedawno bylam w ubikacji i zrobilo sie to bardziej zywo cczerwone niz brazowe i zaczynam sie martwic

Kusiak, Całkiem możliwe że to przez przytulanki ale jak mówisz, że plamienia zrobiły się żywo czerwone to jedz czym prędzej na pogotowie to sprawdzić!

a jak się "uwolniłyście"?

hmm ciekawe czy moj partner mógłby dać ubezpieczenie swoje nam tzn miłoszowi i mi , mimo że ślubu nie mamy

kusiak natychmiast jedź na IP!

ja właśnie też odetchnełam po ślubie :) ogolnie to mamy chyba bardzo podobną datę ślubu :) my 20 lipca hehe :)

candy jeśli uznał miłoszka za syna to oczywiście że może go wziąść na swoje ubezpieczenie..:) ale Ciebie niestety dopiero po ślubie może ubezpieczyć...:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry