reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dbry bardzo ;)

Dołączam do forum... Witam Was :)

Mój termin 09.09 :)

Witaj :)

Mnie też nic się nie chce. :sorry2: Mam lenia tak spotęgowanego, że szok. Dziś mąż wychodząc do pracy spojrzał na mnie troche srogo i poprosił, żebym się nie opitalała cały dzień i zrobiła coś pożytecznego. Tylko co??? :-p

Jak w końcu którejś z nas uda się przegonić tego lenia to proponuję, żeby podzieliła się sposobem z resztą ;)

Ja dziś na nogach o 7 (ojjj ciężko było wstać - standardowa godzina u mnie do tej pory to 9), głowę umyłam, zagniotłam fale, wypiłam kawkę i tak siedze tu i się zaczynam stresować przed rozmową. Wczoraj szukałam odpowiedzi na nurtujące pytania typowe na rozmowach typu: twoja wada, zaleta, sukces, porażka - nie trawie tych pytań bo ciężko coś wymyśleć, nadal nie mam "pomysłu" na sukces w pracy, ale coś wymyślę ;-) Nie wiem po co komu takie pytania, ale wiem, że sprawdzają kandydata pod względem radzenia sobie ze stresem..
Pikawa mi zaraz wyskoczy do tej 10:30 - tylko spokój, spokój... spokój... jacha ;-)

Jeszcze się trochę poedukuje w necie, przygotować ciuchy i o 10 trzeba będzie jechać...

Trzymamy kciuki!!!

dziewczynki,miałyście już wszystkie usg serduszkowe?

A to jest jakieś specjalne, czy po prostu słuchanie serduszka w trakcie USG n wizycie? Takie słuchanie miałam....

Ritta pisałam wczoraj, z zapytaniem o utworzenia tematu ksiazkowo-filmowego. Część z nas siedzi w domu, więc moze jedna drugiej polecimy coś fajnego :) no a ja recenzujac ksiazki, czestol siegam przez te polecane przez znajomych :)

Jestem jak najbardziej za :)

Pięknie dziś słoneczko świeci, aż się chce pójść na spacer :)

Miłego dnia dla wszystkich!!!

MinieMe, Maddlena, aiwpa powodzenia na wizytach!!!!

reklama
Nie moge sobie pojechac tak po prostu. Tutaj to dziala troche inaczej. W szpitalu jest oddzial od takich wczesnych ciaz i krwawien ale tam trzeba najpierw zadzwonic. Juz dzwonilam i powiedziala mi kobieta ze to moze byc ta krew ktora znalezli w macicy przy ostatnim usg jak tam robilam tydz temu bo tez mialam krwawienie. Powiedziala ze wlasnie bedzie to brazowe bo to stara krew i na razie mam sie nie martwic i nie przyjezdzac do nich i czekac do jutra czy przejdzie czy nie. Ale jak z czasem bedzie sie to zmieniac w zywo czerwona krew to mam zadzwonic jeszcze raz i wtedy prawdopodobnie mnie przyjma. Na razie czerwonej jest bardzo malo, jakby tylko raz byla taka czerwona plama a reszta nadal jest brazowawa... Takze jeszcze bede czekac i zobacze co sie bedzie dzialo... Ale stresuje mnie to bardzo mocno :( zaraz bede plakac...

amaliee tzn jego dziecko czyli w brzuchu po porodzie może ubezpieczyć , a moje dziecko już nie tzn Miłosza

przepraszam myślałam że miłoszek też jest jego :/

dokładnie tak to jest jak piszesz..

kusiak tylko spokojnie wiem że się martwisz nie dziwie się ale sprobuj się nie denerwować.. tylko połóż i odpocznij.. nie rób nic najlepiej.. a będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
ania hehe troche skomplikowane to :) można by książkę napisać hihion ma jeszcze 3 swoich i wychowuje, wiecej czasu od ich matki

kusiak
spróbuj się nie denerwować bo to nie służy niczemu wręcz może pogorszyć , obserwuj tylko i w zależności od sytuacji postępuj , a póki co spokojnieeeee może faktycznie pozostałości

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki, czytam Was regularnie ale jeszcze nie było okazji się odezwac. Postanowiłam jednak dołączyć aktywnie do Was, bo w kupie raźniej. Od wczoraj siedze w domu na L4 bo pobolewa mnie brzuch, dziś mam wizytę u lekarza (po l4) to skonsultuję to z nim. Póki co biorę nospę i przechodzi. Czy któraś z Was bierze w ciąży duphaston?
Pisałyście o piciu piwa w ciąży, ufff pocieszyłam się, że nie tylko ja tak lubię alkohol, że jego brak w ciąży jest dla mnie trudny.;) Dzisiaj śmigam poszukać Bavarii :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty szczególnie te prenatalne.

czesc dziewczynki, czytam Was regularnie ale jeszcze nie było okazji się odezwac. Postanowiłam jednak dołączyć aktywnie do Was, bo w kupie raźniej. Od wczoraj siedze w domu na L4 bo pobolewa mnie brzuch, dziś mam wizytę u lekarza (po l4) to skonsultuję to z nim. Póki co biorę nospę i przechodzi. Czy któraś z Was bierze w ciąży duphaston?
Pisałyście o piciu piwa w ciąży, ufff pocieszyłam się, że nie tylko ja tak lubię alkohol, że jego brak w ciąży jest dla mnie trudny.;) Dzisiaj śmigam poszukać Bavarii :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty szczególnie te prenatalne.

Witaj :) poowodzenia na wizycie :) ja biorę luteinę ale pare z dziewczyn bierze dupka coś mi się kojaży :)

widzę ruda śląska :) bliziutko :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry