Dzień dbry bardzo 
Witaj
Jak w końcu którejś z nas uda się przegonić tego lenia to proponuję, żeby podzieliła się sposobem z resztą
Trzymamy kciuki!!!
A to jest jakieś specjalne, czy po prostu słuchanie serduszka w trakcie USG n wizycie? Takie słuchanie miałam....
Jestem jak najbardziej za
Pięknie dziś słoneczko świeci, aż się chce pójść na spacer
Miłego dnia dla wszystkich!!!
MinieMe, Maddlena, aiwpa powodzenia na wizytach!!!!
Dołączam do forum... Witam Was![]()
Mój termin 09.09![]()
Witaj
Mnie też nic się nie chce.Mam lenia tak spotęgowanego, że szok. Dziś mąż wychodząc do pracy spojrzał na mnie troche srogo i poprosił, żebym się nie opitalała cały dzień i zrobiła coś pożytecznego. Tylko co???
![]()
Jak w końcu którejś z nas uda się przegonić tego lenia to proponuję, żeby podzieliła się sposobem z resztą
Ja dziś na nogach o 7 (ojjj ciężko było wstać - standardowa godzina u mnie do tej pory to 9), głowę umyłam, zagniotłam fale, wypiłam kawkę i tak siedze tu i się zaczynam stresować przed rozmową. Wczoraj szukałam odpowiedzi na nurtujące pytania typowe na rozmowach typu: twoja wada, zaleta, sukces, porażka - nie trawie tych pytań bo ciężko coś wymyśleć, nadal nie mam "pomysłu" na sukces w pracy, ale coś wymyślę ;-) Nie wiem po co komu takie pytania, ale wiem, że sprawdzają kandydata pod względem radzenia sobie ze stresem..
Pikawa mi zaraz wyskoczy do tej 10:30 - tylko spokój, spokój... spokój... jacha ;-)
Jeszcze się trochę poedukuje w necie, przygotować ciuchy i o 10 trzeba będzie jechać...
Trzymamy kciuki!!!
dziewczynki,miałyście już wszystkie usg serduszkowe?
A to jest jakieś specjalne, czy po prostu słuchanie serduszka w trakcie USG n wizycie? Takie słuchanie miałam....
Ritta pisałam wczoraj, z zapytaniem o utworzenia tematu ksiazkowo-filmowego. Część z nas siedzi w domu, więc moze jedna drugiej polecimy coś fajnegono a ja recenzujac ksiazki, czestol siegam przez te polecane przez znajomych
![]()
Jestem jak najbardziej za
Pięknie dziś słoneczko świeci, aż się chce pójść na spacer
Miłego dnia dla wszystkich!!!
MinieMe, Maddlena, aiwpa powodzenia na wizytach!!!!
Mam lenia tak spotęgowanego, że szok. Dziś mąż wychodząc do pracy spojrzał na mnie troche srogo i poprosił, żebym się nie opitalała cały dzień i zrobiła coś pożytecznego. Tylko co???