reklama

Wrzesień 2014:)

Kasica przypomniałaś mi o Picie. Zawsze składałam w styczniu, ale w tym roku odpuściłam bo stwierdziłam że i tak żadnych odliczeń już nie mam ale podobno jeszcze dziecko mogę odliczyć.

reklama
No najczęściej tak jest, że bicie serduszka polepsza rokowania, ale czasami wchodzą przyczyny genetyczne i nie pozwalają na dalszy rozwój...A Nimfii coś mówili o odklejeniu łożyska, więc nie wiadomo do końca co się stało..

Ja wciąż na swój PIT czekam, aż dziwne, bo zawsze szybko dostawałam(z racji tego, że pracowałam w skarbówce), a w tym roku chyba o mnie zapomnieli:P Ale będę w przyszłym tygodniu dowiadywać się tam o pracę, więc od razu wezmę, bo Mężowy PIT już czeka na rozliczenie:)

Ritta pewnie, jak możesz to korzystaj jeszcze z ulgi, no i w przyszłym roku to już będziesz mogła sobie pełnoprawnie 2 dzieciaczków odliczyć:))

Mój dzisiaj nie kazał robić obiadku, bo prosto po pracy idzie pobiegać to nie będzie jadł, więc mam robotę z głowy:-D

joani tyle km jeździsz do lekarza? powodzenia na wizycie?

ritta można dziecko odliczyć

Ja już wróciłam z pracy, zawiozłam zwolnienie, miałam być tylko chwilkę a zeszło mi 3 godziny:szok:
Pogoda się zrobiła ładna aż chce się spacerować.

Co do obiadów, to mój mąż lubi domowe obiadki, ale on do tego przyzwyczajony, bo teściowa nie pracowała, to zawsze im robiła.

Co do szyjki no ja nawet nie wiem, jak mi mój gin mówi, że jest w porządku to nie dopytuję, uważam, że wie co mówi.
Kurczę nie wiedziałam, że na NFZ można trafiać nie za każdym razem na tego samego lekarza, w sumie to ważne, żeby mieć jednego.

Piszecie o PIT-ach, ja już to mam za sobą i nawet zwrot już dostałam, w 3 dni:tak:

I zmykam robić obiad.

maltanka ja tez zawsze szybko składałam i szybko miałam zwrot, no może nie w 3 dni ale w 3 tygodnie :) A że dziecko można odliczyć wiedziałam, ale to zależy od zarobków i byłam pewna że się nie łapię ale chyba jednak ... A to tylko dlatego że jestem rozwódką (dla tych co jeszcze nie wiedzą wróciłam do ex męża ale ślubu jeszcze nie wzięliśmy ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry