Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie z żadnymi obcymi przystojniakami, tylko mój Mężul w roli głównej hehe, nawet w snach mi spokoju nie dajeZalezy od przychodni. Mi mowili,ze jesli USG wyjdzie zle, to wtedy zrobia PAPPa. Ale ze wszystko wyszlo ok, to nie mialam. Ale na innym watku kiedys czytalam ze niekiedy robia z automatu wszystkim to i to. Wiec zalezy.
Jak mam na coś ochotę to korzystamMam zagrożenie cukrzycą ciążową, więc muszę się pilnować i jeść chude potrawy, ale ostatnio tak mi się chciało coli i frytek, to zaspokoiłam swoją zachciankę. Ważne, żeby nie codziennie.Mój lekarz od razu powiedział, że będzie test robiony i będą pobierać mi krew. W mojej przychodni robią to z marszu wszystkim. Koszt badania u mnie to 62zł, więc chyba nie jest tak źle.
Dziewczyny mam pytanie jak jest z Waszą dietą? Odżywiacie się bardzo zdrowo, czy zdarzają się Wam wpadki - jakieś frytki pepsi coś![]()
cześć
znów dziś sen z jakimś przystojniak jeny ciągle jakiś koleś mi się śni i ciągle inny , no dziś w scenerii kwiatów bo jak wiadomo idzie wiosna hehhe
Mnie męczą te żywe sny, bo się wybudzam i później kręcę zanim zasnę. Nie pamiętam kiedy ostatni raz spałam całą noc. Niech to się już skończy![]()
Cześć dziewczynki. Od dzisiaj wiem, co przechodziły te z mdłościami, bo ja dzisiaaj po zjedzeniu śniadanka ledwo doleciałam do "tronu". Przeżyłam szok, bo nigdy mi się to nie zdarzyło. Masakra.Mam nadzieję, że to tylko jednorazowe wydarzenie.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Jeśli chodzi o grupę krwi, to muszą być na dole dwie pieczątki z dwoma różnymi podpisami. Wtedy jest papierek wiarygodny.
Miałam iść na ryneczek się porozglądać co ciekawego mają, ale chyba jeszcze trochę poleżę, bo jak mnie znowu zemdli...
Mój lekarz od razu powiedział, że będzie test robiony i będą pobierać mi krew. W mojej przychodni robią to z marszu wszystkim. Koszt badania u mnie to 62zł, więc chyba nie jest tak źle.
Dziewczyny mam pytanie jak jest z Waszą dietą? Odżywiacie się bardzo zdrowo, czy zdarzają się Wam wpadki - jakieś frytki pepsi coś![]()
Czy to hormony czy coś? Da się to wyłączyć? Noce stają się coraz okropniejsze i coraz bardziej męczące
Co prawda - odpukać - ani razu nie wymiotowałam, ale wiele rzeczy do jedzenia mi odpadło. Staram się jeść zdrowe rzeczy, ale myślę, że ważny jest umiar od wszystkiego, nic w odpowiednich dawkach dzidziusiom nie zaszkodzi