Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja takich rad bym nie dawała,bo każda ciaża inna,to że nam pierwsza ciąża przebiegła lekko nie znaczy że innym też...a ja powiem że w mojej pierwszej ciąży było najgorzej,druga w miare,a teraz lajcikowo (tyle że mdłości są ale sie oszczędzam)Marciątko witaj, jak masz siłę to nie musisz zwalniać, ja w pierwszej ciąży miałam przeprowadzkę, remont i dojeżdżanie na badania i wizyty 40 kilomtrów i dałąm radęZazwyczaj pierwsza ciąża jest o wiele łagodniejsza w przebiegu niż kolejne, u mnie każda ciąża gorsza....
obawiam się że w konflikt jesteśmy bardzo zamieszani i z niepokojem czytam najnowsze informacje. NATO bezwzględnie powinno się mocniej zaangażować i obstawić naszą granicę z Ukrainą, to wszystko może się skonczyć tragicznie...Co do rosji to nasza wina że ukraina z nią walczy to sprawa między nimi, niech pl w to nie mieszają
mi żaden lekarz nigdy nic takiego nie powiedział,zawsze mówili żeby oszczedzać sięSawi każda kobieta czuje swój organizm a ciąża to nie choroba i nie trzeba się ze sobą odnosić jak z jajkiem, każdy lekarz Ci to powie!! Jeśli Marta czuje się na siłach żyć tak jak żyła i korzystać mimo ciąży z życia w pełni to niech korzysta
nie mówię ze leżeć na kanapie i zbijać bąki,Podzielam zdanie Kasicy. Ciaza to nie choroba. Ja normalnie pracuje po 9 godzin dziennie, cwicze 3 razy w tygodniu i nie mam zamiaru zwalniac jesli bede sie dobrze czuc i lakarz tego nie zaleci.
Kanapowy tryb zycia mnie dobija.

Co do rosji to nasza wina że ukraina z nią walczy to sprawa między nimi, niech pl w to nie mieszają