Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tffiti witaj i zostan na dluzej. Jest nas tu sporo po przejsciach, wiec na pewno znajdziesz tutaj wsparcie i zrozumienie dla Twoich lekow i obaw. Rozgosc sie :-)
Dzień dobry !!!
Ja niedawno dopiero wstałam heh ... ale miałam dziś sen ...... [że ktoś mordował noworodki]
już chyba tak się przejmuje tym wszystkim że stąd te sny
Ja dalej jakoś boje sie zbliżać z partnerem
Jutro wizyta u ginekologa :-)
Denka a moze podjedz sobie na izbe przyjec do szpitala jesli plamisz bardziej. A jak nie do szpitala to jutro z rana do gina. Trzeba sprawdzic skad to plamienie.
Witam Was wszystkie Podglądam forum babyboom już od kilku miesięcy, jeszcze nigdy się nie udzielałam, ale kibicuję wszystkim przyszłym mamom. Staramy się z narzeczonym od listopada, na razie tak na spokojnie, bez stresów. Mam wrażenie, że o okresie ciąży wiem już całą teorię, teraz czekam na praktykę
Nie pamiętam która to z Was pisała, ale coś o tym, że nie może dobrze spać i pije miętę, trochę się zmartwiłam, bo nie wiem czy słyszałyście o tym, że mięta ma właściwości poronne (nie chcę straszyć, ale czytałam coś takiego i to chyba właśnie na babyboom) Może poczytajcie same i upewnijcie się, sama też nie jestem pewna na sto procent. Chociaż myślę, że w małych ilościach raczej nie powinna zaszkodzić. Trzymajcie się dziewczyny Dbajcie o siebie i swoje fasolki :*