N
nexiss
Gość
Jacyś niepoważni ludzie... A masz możliwość zmiany szpitala? Nie wiem, w mieście obok. Z takimi wariatami to ja bym już nie rozmawiała. Takie mają chore podejście do pacjenta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to kiedy pojedziesz?Dobra jestem bo musiałam wracać bo sąsiadka do pracy, teściowa będzie w domu o 15, Dostałam skierowanie na oddział Ginekologiczny.
Ps. NexiS najbliższy szpital to 30km;/

to kiedy pojedziesz?
daj znać
dziewcyznki a ja troszkę z innej beczki
czy któraś z Was jest dodatkowo ubezpieczona?
od nieszczęśliwych wypadków,od pobytu w szpitalu itd...
bo mi wszyscy głowe trują że powinniśmy sobie wykupic taki pakiet rodzinny
tym bardziej ze ja w każdej ciaży przed porodem leże 2-3 tyg. na patologii
a podobno są firmy któe za taki pobyt zwracają
a kolejna sprawa to ze ja muszę sie po porodzie zabrać za siebie,mam kilka dolegliwości z którymi trzeba zrobić porządek,ale pewnie bez zabiegów sie nie obędzie,a to moze wiązać sie włąsnie z dłuzszymi pobytami w szpitalu...
narazie pytam o indywidualne takie ubezpiecznia dla rodziny czy polecacie jakąś konkretną firme?
jesli nic ciekawego nei znajdę to pogadam z moim "pracodawcą" o grupowym
oczywiście zamęcze Was w tym temacie![]()
ja tez mam chore nerki dlatego tez chce sie ubezpieczyc,Po 15 jade.
Moja koleżanka była tak ubezpieczona, a że miała problem z nerkmi to dość często w ciązy leżała w szpitalu 50 zł za dzień miała płacone.
dziewcyznki a ja troszkę z innej beczki
czy któraś z Was jest dodatkowo ubezpieczona?
od nieszczęśliwych wypadków,od pobytu w szpitalu itd...
bo mi wszyscy głowe trują że powinniśmy sobie wykupic taki pakiet rodzinny
tym bardziej ze ja w każdej ciaży przed porodem leże 2-3 tyg. na patologii
a podobno są firmy któe za taki pobyt zwracają
a kolejna sprawa to ze ja muszę sie po porodzie zabrać za siebie,mam kilka dolegliwości z którymi trzeba zrobić porządek,ale pewnie bez zabiegów sie nie obędzie,a to moze wiązać sie włąsnie z dłuzszymi pobytami w szpitalu...
narazie pytam o indywidualne takie ubezpiecznia dla rodziny czy polecacie jakąś konkretną firme?
jesli nic ciekawego nei znajdę to pogadam z moim "pracodawcą" o grupowym
oczywiście zamęcze Was w tym temacie![]()