Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Czekam na sąsiadkę aż zejdzie do małej i jadę do lekarza rodzinnego po skierowanie najpierw, bo pani z recepcji w naszm "zaje*****m szpitalu" poinformowała mnie przez fona że muszę mieć skierowanie a sąsiadka na 13 do pracy, więc chyba wrócę do domu ze skierowaniem i o 15 wróci teściowa z pracy i pojadę do szpitala.
Witam się
U mnie już kolejny dzień piękna pogoda oby też taka była w niedziele bo planujemy ognicho obiadowe
Z pęcherzem nadal dobrze i jak będę tą żurawinę brała i wode piła to powinno mi przejść całkowicie.
Wczoraj byłam na dwóch ogródkach u kumpeli i matki, pogoda piękna choć jakiś wiaterek przyszedł i czasem nie było za ciepło ale i tak miło dopóki słońce nie zaszłosiostra ze szwagrem kupili sobie owczarka niemieckiego szczeniaka, ma 7 tygodni, słodziak
zęby jak igły, potem zmarznięty spał mi na kolanach na działce bo matka mnie kocem na krześle opatuliła. Tak się maluchy razem howają, siostrzenica ma 8 m-cy a on 7 tygodni, ze sobą stanowią zgraną paczkę a bez siebie wytrzymać nie mogą
katka trzymam && oby wszystko było ok z dzidzią
Trzymam też &&& za wszystki dzisiejsze wizytujące
Miłęgo dzionka
ale bzdura, żeby szybko do szpitala bo coś się dzieję/stało i skierowanie do szpitala? śmiech na sali, u mnie w szpitalu bez niczego przyjmują, jak sama nazwa mówi to szpital czyli przyjmują nagłe przypadki..