reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

Joani zaraz wypróbuję:) Dzięki:*

Ja już w poniedziałek mam wizytę, strasznie się boję czy przez tą moją chorobę nic się Bąbelkowi nie stanie:(

reklama
Bigbi 25% na jedną rzecz ;) spodnie w regularnej cenie kosztują79zł, a z kuponem zapłaciłam niecałe 60zł . często korzystam z tych kuponów ale za każdym razem jak zamawia się newstlera to trzeba podać maila innego. Ja już nie pamiętam ile maili założyłam tylko dla kuponu hehe :-D

W swoje spodnie jak większość z was mieszczę się bez problemu jeszcze i pewnie długo bym w nich pochodziła bo zostawiłam swoje stare spodnie sprzed pierwszej ciąży gdzie startowałam ze sporo większą wagą i te po ciąży, które są stanowczo za wielkie po zrzuceniu między ciążami 10-ciu nadprogramowych kilogramów ;) mi w ciążówkach jest po prostu dużo wygodniej bo w każdych spodniach mam pasek i muszę go zaciskać żeby nie zjeżdżały z tyłka, a ciążówki kupiłam z wysokim panelem, bez guzików żadnych więc wszystko fajnie się trzyma;)

Do tego powyłaziły mi straszne żylaki :-( ogólnie ja mam tendencję genetyczną do nich ale to co się teraz dzieje to woła o pomstę do nieba …. Chyba po ciąży utnę nogi przy samej d…ie bo nie mogę już na nie patrzeć :-( z dnia na dzień widać gołym okiem jak jest gorzej… te co jeszcze były proste to już się pokręciły, masakra ! :szok:nic innego mi chyba nie zostanie jak usunąć po ciąży. Na razie zamówiłam i wczoraj dostałam pończochy antyżylakowe, dzisiaj ledwo wcisnęłam w nie nogi i nawet nie zamierzam zdejmować:-p. Mam nadzieję, że pomogą choć trochę i nie będzie mi żył wypychało z nogi. Nie wiem tylko co to będzie latem w upały +30st… toż ja się sparzę w nich:szok:

bubles kup sobie też hallsy cukierki najlepiej te czarne.. bedzie się lepiej oddychało a i gardło jak boli to przestanie :)

elleni współczuję żylaków.. mnie się pajączki robią i rozstępy nawet na łydkach...

maddlen moj też wariuje na punkcie akwarium :) ale mnie się też to podoba więc tyle dobrze nawet wczoraj pare rybek kupiliśmy :) chociaż akwarium nie duże bo 70 l, kupiłam m za pieniądze co zarabiałam na praktykach jak przeprowadzaliśmy się na swoje taki prezencik :) chyba 3 wypłaty mi poszły na to ale ten zachwyt w oczach bezcenny :)

maltanka gratulacje dobrych wiadomości powizytowych :)

joani u nas dziś sphagetti :)

a plecki niestety i mnie bolą jak za dużo pochodzę albo siędzę.. ale tak jak mówicie tak już do końca bedzie coraz gorzej :) więcej ruszać się musimy :)

Witam sie i ja.
U nas noc tragiczna, budziłam się co 30 min, nos zatkany, okropny bół gardła i do kompletu ból zęba...masakra. Rano obudziłam się okropną chrypą. Ratuję się syropem z cebuli, tabl. tymianek+podbiał i pukanki wody z solą. Mam nadzieję, że przejdzie i obejdzie się bez antybiotyku.
Dentysta umówiony na poniedziałek (wyjechał), mam nadzieję że wytrzymam...narazie nie ma źle :no::no::no:
Pozdrawiam i chociaż Wam życzę udanego dnia, bo mój się nie zapowiada:-(

Dooda czytalam dzisiaj, ze tych tabletek Tymianek i podbial nie wolno w ciazy. Widze u Ciebie samopoczucie i nocka taka sama jak u mnie, ale musimy to jakos przezyc:)

Witam i ja po długiej nieobecności. U mnie w domu szpital, ja też chora z mega katarem.Mam nadzieję ,że dziecku nic nie grozi.
W poniedziałek idę na USG genetyczne i jestem cała w strachu. Zabieram męża ze sobą bo sama chyba zemdleje.

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za wizyty.

PS: czy któraś z Was czuje już ruchy?

No i wygląda na to ,że weszłam w II trymestr :-)

Na gardło w ciąży spokojnie można brać Uniben to taki tańszy i skuteczniejszy odpowiednik tantum verde które w ciąży również jest bezpieczne :-)

Emalia, ja wieczorami czuję już leciutki smyranie. W dzień jeszcze nie :tak:

Jeeeestemmmm!!!!

A więc, z moim maleństwem wszystko w porządeczku... serduszko bije jak szalone. Usg Było krótkie tylko żeby sprawdzić że wszystko jest w porządku, zmieniam lekarza, teraz będzie mi prowadził ciąże Ordynator Oddziału czy coś takiego... Spoko gość... 1 kwietnia na 16,20 mam się stawić do szpitala n Usg takie jakieś bardzo dokładne, to chyba to półówkowe. Dziś według Usg 16 tydzień i 4 dzień. a 16 kwietnia do kontroli. Ehhhh odeeetchnełam:D Aha no i z położną jeszcze dziś miałam spotkanie:D

Katka no to świetnie :-)
Obyś teraz była w dobrych rękach

Jeja dziewczyny powoli zaczniecie umawiać się na połówkowe... Jak to zleciało szok :szok:;-)

reklama
Do góry