Bigbi 25% na jedną rzecz

spodnie w regularnej cenie kosztują79zł, a z kuponem zapłaciłam niecałe 60zł . często korzystam z tych kuponów ale za każdym razem jak zamawia się newstlera to trzeba podać maila innego. Ja już nie pamiętam ile maili założyłam tylko dla kuponu hehe
W swoje spodnie jak większość z was mieszczę się bez problemu jeszcze i pewnie długo bym w nich pochodziła bo zostawiłam swoje stare spodnie sprzed pierwszej ciąży gdzie startowałam ze sporo większą wagą i te po ciąży, które są stanowczo za wielkie po zrzuceniu między ciążami 10-ciu nadprogramowych kilogramów

mi w ciążówkach jest po prostu dużo wygodniej bo w każdych spodniach mam pasek i muszę go zaciskać żeby nie zjeżdżały z tyłka, a ciążówki kupiłam z wysokim panelem, bez guzików żadnych więc wszystko fajnie się trzyma
Do tego powyłaziły mi straszne żylaki :-( ogólnie ja mam tendencję genetyczną do nich ale to co się teraz dzieje to woła o pomstę do nieba …. Chyba po ciąży utnę nogi przy samej d…ie bo nie mogę już na nie patrzeć :-( z dnia na dzień widać gołym okiem jak jest gorzej… te co jeszcze były proste to już się pokręciły, masakra !

nic innego mi chyba nie zostanie jak usunąć po ciąży. Na razie zamówiłam i wczoraj dostałam pończochy antyżylakowe, dzisiaj ledwo wcisnęłam w nie nogi i nawet nie zamierzam zdejmować

. Mam nadzieję, że pomogą choć trochę i nie będzie mi żył wypychało z nogi. Nie wiem tylko co to będzie latem w upały +30st… toż ja się sparzę w nich