• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2014:)

DSC05302.jpgDSC05390.jpg
To i ja się pochwalę, Furciaczek piekne psiaki :)

Załączniki

• DSC05302.jpg
    DSC05302.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC05390.jpg
    DSC05390.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Fruciaczek to maleństwo będzie miało niezłą obstawe, ciekawe czy psiaki nie będą zazdrosne... my mieliśmy taki problem z naszą suczką, miała być miniaturka a po wizycie u weterynarza okazało się że to kundel zmieszany z dobermanem... uwierz.. byłam w szoku! jak była szczeniakiem wyglądała jak labrador. My Naszą kupiliśmy jak nawet nie myślałam o 1 ciązy:) Samusia była oczkiem w głowie( tak Samanta to imie) hha

A jak urodziła się Nadusia baliśmy się czy nie będzie zazdrosna ale kurde jej reakcja mnie zszokowała... nieraz nie dała obcemu podejsc do malej. Taka menda:D Fruciaczek ale twoje są kosmiczne, pięknie. MI się marzył zawsze Chow chow:D O jejku:D

Dodda twój też jest świetny mi się podobają też takie, i jeszcze zakochana jestem w dogu niemieckim:D

Dziewczyny moje dziecię szaleje. Jestem w szoku, leże na łóżku i pierwszy raz czuje żeby tak kosmicznie się ruszało:D masakra:D już zapomniałam jak to jest^^

Soniafka! Zarąbisty!!!

Czekajcie ide po kam do kompa i dam wam moją samante:D

Picture 78.jpgPicture 79.jpgPicture 81.jpg teraz zrobilam:D

Załączniki

• Picture 78.jpg
    Picture 78.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 110
  • Picture 79.jpg
    Picture 79.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 82
  • Picture 81.jpg
    Picture 81.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
furciaczek ale masz czadowe psy :))
mi się podobają też duże , bardzo pitbulle red nose, dobermany i dogi argentyńskie ,
ale niestety nie może mój miki mieć zwierzat z powodu astmy

Ojjj cudne te wasze mordeczki kudłate, DOODA uwielbiam buldogi :) Rysiek to chyba całuśny jest hihi A Samanta na pierwszej focie wyszla genialnie...boskie ujecie :)

Ja sie nie martwię jakoś o relacje psio-dzieciowe, z racji mojego zawodu i wykształcenia psy nasze nie maja prawa zachowywać sie nie stosownie w żadnej sytuacji:-D

Uff troche mi cisnienie zeszlo, ale boli kurde dalej...chyba nie powinno bolec po badaniu?

ookatkaoo1993 powiem Ci, że też zdecydowanie bardziej wolę kupić coś maleństwu niż płacić tyle kasy, ale u nas w szpitalu w ciągu 4 lat właściwie mogę powiedzieć, że zamordowali lub doprowadzili do trwałego kalectwa 11 dzieci :szok: i to ich tłumaczenie, że przecież nic się nie stało...masakra...

furciaczek - dokładnie tak jak mówisz, po prostu po ludzku i nic więcej.

A psy piękne, przepiękne wręcz :) pracuje w rodzinnym sklepie zoologicznym, tata tresuje psy, narzeczony szkoli dla osób niepełnosprawnych, w domu zawsze była większa ilość niż jeden :-) tak więc miłość do psów mam zapisaną w genach chyba...:-p

soniafka - ja jak mieszkałam w DE to też musiałam mojego kundelka zostawić, okropne uczucie.

Rysiek - cudo

DOODA - super! Może i mnie taki poród czeka :-D dziękuję za info :-)

Jejku, jejku masz bulwę tzn buldoga angielskiego! Najlepsza rasa na świecie, drugiej takiej nie ma. Przez jakieś 10 lat, mieszkałam z 3 bo moi rodzice mają na ich punkcie fioła :-) Kocham!

joani - ten co ja patrzyłam to ma akurat. U nas właśnie france już nie chcą brać, bo prokurator siedzi im na ogonie, co oczywiście nie zmienia tego w jaki sposób Cię traktują...czyli okropnie...

Ja sie nie martwię jakoś o relacje psio-dzieciowe, z racji mojego zawodu i wykształcenia psy nasze nie maja prawa zachowywać sie nie stosownie w żadnej sytuacji:-D

Uff troche mi cisnienie zeszlo, ale boli kurde dalej...chyba nie powinno bolec po badaniu?

Czyżbyś była psim treserem lub psychologiem?? ;-) Super mieć w domu dobrze wychowanego psa. Mój to straszny indywidualista i uparciuch a najśmieszniejszy jest kiedy się obrazi lub zawstydzi. :-p
Miałaś usg dowcipne i pisałaś, że cię gin ponaciskał więc to normalne, że teraz cię boli. Napewno nie masz się czym martwić. Do jutra przejdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Soniafka śliczny psiurek :-)
Katka fakt na pierwszym foto Twoja wygląda jakby focha miała ;-)

Mnie się od zawsze dobermany podobały ale to może będę mieć w późniejszej przyszłości :-) zamierzam może jak się dzidzia urodzi i trochę podrosnie to szczeniaka owczarka niemieckiego ale to jeszcze nie jest pewne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry