hej,
ja jak zwykle jak po ogien. w pracy jestem i zawalona robota. U nas dobrze, zacezlam czuc od wczoraj moje malenstwo

W niedziele sie cyzms przytrulam i znow schudlam... jeszcze nic nie przytylam w tej ciazy :-(
kusiak zdrowka zycze, mam nadzeje,ze juz lepiej? Kup elektrolity w aptece, z odwodnieniem nie ma zartow :-(
ania ciesze sie,ze amnio poszlo ok. trzymam kciuki za wyniki, ale wiadomo,ze nie moga byc inne jak tylko najlepsze!!!
anka za ciebie tez kciukasy, silna jestes babka i dasz rade! Moze ten pessar juz niedlugo zaloza i bedziesz mogla wrocic do swoich babelkow :-)
AAAA jeszcze libido byl temat... co to jest???? rany, ja przez te plamienia nie mam ochoty zadnej, bo sie boje,ze znow cos sie zacznie :-( Mezulka mi szkoda...
Milego dnia dziecwzynki! Od poniedzialku mam juz miec neta w domu, wiec wroce do gry :-) kusiole dla Was wszystkich!
a jeszcze sie zastanawialam co tam u madleny? staralam sie nadrobic wszystkie ostatnie wpisy, ale nie widzialam zadnej wiadomosci od madleny. no chyba,ze cos przegapilam? i kasica cos sie nie odzywa?