Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myśle jaja sobie ze mnie robi... ale przed godzinką weszłam do domu i patrze rzeczywiście Całe oko jak by mi ktoś za przeproszeniem "Przywalił" aż nie dziwie się dlaczego sąsiadki tak dziwnie na mnie patrzyły... no to już wiem co sobie myślały...xd że pewnie mąż mnie bije hahahahhahaha!!! Nie wiem czy iść z tym jęczmieniem do lekarza... rano miałam tylko opuchnięte a po południu śliwa....
Trzeba być dobrej myśli, że wie co robi. Nie mam pojęcia co to za choroba.
ja nie przyjmuję do wiadomości informacji o córkach, będę miała PARKĘ
nie inaczej...
Olandia szczerze współczuje :-(
po prostu zaczęło mnie swędzieć i zrobilam sobie na własną rękę badanie (bo w poprzedniej ciąży też miałam). Mąż odbierał wyniki i zdążył jeszcze złapać lekarkę w drzwiach jak już wychodzila (bo odbierał wyniki w tym samym miejscu gdzie przyjmuje lekarka). A że lekarka cholestazy się spodziewała bo miałam w poprzedniej ciąży (to jest moja stała lekarka także caly wywiad ma) to od razu mi lekarstwo wypisała i dała skierowanie na powtórzenie badań. No i mam się zgłosić z tymi powtórzonymi badaniami i będziemy radzić co i jak.