ania//
Fanka BB :)
Dzień dobry 
u nas pogoda kiepska pada od wczorajszego popołudnia...
ale samopoczucie w miarę dobre mogła bym spać dzisiaj jeszcze długooo
wg dziewczyny jaki miałam sen dzisiaj... hahaha chyba przebiłam wszystkich.. byłam jakby w jakimś programie i miałam za zadanie pomalować całe miasto bo było czarno białe.. kałuże budynki drzewa drogi samochody ludzi zwierzęta.. no wszystko.. i prawie zdążyłam , jak budzik mnie obudzil i zostawiłam niepomalowane krowy ani jednej ładki boroczki nie miały i były takie szare...
jak otwarłam oczy pierw się przeraziłam a poźniej zaczełam się śmiać w głos bo nie wytrzymałam 
Anka super że Neli tak się spodobało w przedszkolu
oby tak dalej :*
również życzę powodzeniach na wizytach jeśli są dziś i kciuki &&&& zaciśnięte:*
miłego dnia :*
u nas pogoda kiepska pada od wczorajszego popołudnia...
ale samopoczucie w miarę dobre mogła bym spać dzisiaj jeszcze długooo
wg dziewczyny jaki miałam sen dzisiaj... hahaha chyba przebiłam wszystkich.. byłam jakby w jakimś programie i miałam za zadanie pomalować całe miasto bo było czarno białe.. kałuże budynki drzewa drogi samochody ludzi zwierzęta.. no wszystko.. i prawie zdążyłam , jak budzik mnie obudzil i zostawiłam niepomalowane krowy ani jednej ładki boroczki nie miały i były takie szare...
Anka super że Neli tak się spodobało w przedszkolu
również życzę powodzeniach na wizytach jeśli są dziś i kciuki &&&& zaciśnięte:*
miłego dnia :*
a chciałam się przejść na ryneczek w poszukiwaniu słoika dużego.. muszę zrobić jutro dobową zbiórkę moczu i trzymać w lodówce
Mam nadzieję, że u was lepsza pogoda i przynajmniej nudzić się nie będziecie.. w sumie te, co mają już dzieciaczki na nudę raczej nie narzekają ;-) 
Szczerze mówiąc to fajnie zrobi nam taka rozłąka ale z drugiej strony już nie pamiętam kiedy ostatnio rozstawaliśmy się na tak długo. Ojjj będę tęsknić ale to zdrowo tak troszkę zatęknić. ;-)