reklama

Wrzesień 2014:)

Dzień dobry :)

u nas pogoda kiepska pada od wczorajszego popołudnia...
ale samopoczucie w miarę dobre mogła bym spać dzisiaj jeszcze długooo :)

wg dziewczyny jaki miałam sen dzisiaj... hahaha chyba przebiłam wszystkich.. byłam jakby w jakimś programie i miałam za zadanie pomalować całe miasto bo było czarno białe.. kałuże budynki drzewa drogi samochody ludzi zwierzęta.. no wszystko.. i prawie zdążyłam , jak budzik mnie obudzil i zostawiłam niepomalowane krowy ani jednej ładki boroczki nie miały i były takie szare...:( jak otwarłam oczy pierw się przeraziłam a poźniej zaczełam się śmiać w głos bo nie wytrzymałam :D

Anka super że Neli tak się spodobało w przedszkolu :) oby tak dalej :*

również życzę powodzeniach na wizytach jeśli są dziś i kciuki &&&& zaciśnięte:*

miłego dnia :*

reklama
Pada... :wściekła/y:a chciałam się przejść na ryneczek w poszukiwaniu słoika dużego.. muszę zrobić jutro dobową zbiórkę moczu i trzymać w lodówce :-D Mam nadzieję, że u was lepsza pogoda i przynajmniej nudzić się nie będziecie.. w sumie te, co mają już dzieciaczki na nudę raczej nie narzekają ;-)
Chciałoby mi się coś fajnego lekkiego zjeść na obiad... tylko co. Powiem wam szczerze, że wiadomo święta to tłuściutkie potrawy bardziej niż na co dzień i przynajmniej problemów nie miałam w kibelku po tym żelazie, które biorę :-D Mąż stwierdził, że muszę zacząć tłusto gotować ale ja tego nie widzę i nie lubię ociekających tłuszczem rzeczy. Raczej jemy chude mięsko... a waga to chyba po tych tłustościach skoczyłaby masakrycznie :-)

Ja dziś od rana biegam, szykuję się i pakuję bo jutro do Polski lecę na 2 tygodnie. Cieszę się bardzo bo mam mnóstwo planów. Nie wiem tylko jak mój kręgosłup to przetrwa. :sorry2:
Mój mąż zostaje w domu więc nagotowałam mu w ostatnich dniach troche obiadków i pomroziłam więc chyba jakoś przetrwa ten mój nieborak.:blink: Szczerze mówiąc to fajnie zrobi nam taka rozłąka ale z drugiej strony już nie pamiętam kiedy ostatnio rozstawaliśmy się na tak długo. Ojjj będę tęsknić ale to zdrowo tak troszkę zatęknić. ;-)

Soniafka pewnie, że zdrowo pomyśl jak miły będzie powrót :-D

A tak w ogóle to życzę Ci miłego pobytu w kraju by udało Ci się zrealizować wszystkie plany i by kręgosłup nie dokuczał ;-)

Właśnie tak sobie myślę, że mój powrót będzie baardzo miły bo oboje się za sobą stęsknimy. ;-)
Za każdym razem jak jeżdze do Polski to jestem w Jeleniej Górze bo tam mieszkają moi rodzice ale tym razem jadę do Częstochowy a tam mam całą wielgaśną rodzinę od obojga moich rodziców więc będę miała co robić. Musiałam wydrukować sobie pseudo grafik bo mam tyle planów, że te 2 tygodnie wydają się za krótkie. :sorry2:
Oj cieszę się na ten czas spędzony z moją rodzinką. Mam zamiar pokupować sobie też troszke ciuszków, zadbać o siebie no i pod koniec pobytu umówiłam się też na usg w 3D więc znów mam podnietę, że zobaczę buzie mojego małego. :-D
Obawiam się tylko, że po dwóch tygodniach pobytu u babci i jej pysznej kuchni mój mąż może mnie nie poznać. :-p

Ostatnia edycja:
Hejka :)
Ja niedawno wstałam, już po śniadanku, M mi wczoraj od swojej mamy przywiózł nowalijki, rzodkiewkę i koperek hodowane w foliowcu bez chemii, także dzisiejsze kanapeczki były pycha :-)
Dziś kolejne pranko, trochę domek ogarnąć a popołudniu do matki w odwiedziny, przecież tak dawno się nie widziałyśmy (od świąt) ;-) hehe

Wizytującym && zaciskam :)
Miłego dzionka :)

To ja tez sie witam po swiatecznie :) tylko ze na krotko bo tak jak Soniafka lece jutro do Polski :D przez tydzien mnie dziewczyny nie bedzie. Lece sama, moi panowie zostaja w domu takze odpoczne sobie na calego :D
Moze uda mi sie tam pojsc prywatnie do ginekologa i jakies usg zrobic, zobaczymy :)
Moja Hania coraz mocniejsze te kopniaki juz daje :D

Ale tu cisza dzisiaj :) chyba pogoda tak robi że nawet się pisać nie chce.. ja mam dzisiaj takiego lenia że szok.. na szczęście już po obiadku teraz można odpoczywać :)

kusiak sonia ja również życzę udanego wyjazdu do pl odwiedziny są fajne tylko czasem czasu brakuję hehe :) fajnie że podejżycie maluszki :D pakujcie się i miłej podroży :)

buziaki

reklama
Żeby nie było, że nic się nie dzieje, mam kilka pytań :)

Czy możemy się opalać?
Czy możemy mieć założone tipsy lub hybrydę?

Moje Maleństwo widocznie też to interesuje bo mnie tu podkopuje hehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry