reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hejka! :-)
Ja już od 6ej krzątam się i szykuje do wyjazdu. Doszłam do wniosku, że kupno kilku letnich ciążowych ciuszków jest nie tylko wskazane ale wręcz niezbędne bo wczoraj, kiedy zaczęłam się pakować okazało się, że jest gorzej niż źle. Normalnie od luźnych ciuchów raczej stroniłam tak więc teraz we wszystkim wyglądam i czuję się jak "paczka cukierków" i dosłownie nie mam się w co ubrać!!. :shocked2::-p

Kusiak, ty dziś też lecisz do PL tak więc miłego pobytu. Mam nadzieje, że pogoda nam dopisze. :-)

Miłego dzionka dla was wszystkich!!!:-D

Witajcie :*

słoneczko świeci, więc dzień ładnie się zapowiada :)

lista co potrzebne dla dzidziusia już wisi sobie na lodowce i tylko skreślać powoli będzie trzeba :)

pisałyście o paznokciach :) jak najbardziej można sobie zrobić :) na porodówkę lekarze nalegają żeby płytka paznokcia była poprostu widoczna :) bo jeśli coś sie dzieję to płytka szybko sinieje .. i to jest dla nich znak :)

a jeśli chodzi o opalanie to tak jak dziewczyny mówią dobry krem z filtrem dla dzieci najlepszy :) smarować się a latem nie odkrywać brzuszka za bardzo.. chociaż chustą żeby był przykryty i najlepiej dużo korzystać z cienia :)

znalazłam sobie wczoraj kieckę na wesele :) mam nadzieje że w lipcu też będą do kupienia :) wstawię linka bo pare z nas wesela mają w lecie :)
SUKIENKA KOPERTOWA DLA PRZYSZŁYCH MAM DEKOLT 8416 (4142393969) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
mnie się bardzo podoba :D

pomysłu na obiad brak.. jak zwykle :/

sonia z ciuchami mamy chyba wszystkie już takie problemy :) na szczęście ja mam ciążowe już zakupione więc jakoś tak lżej :)

Sonia, Kusiak jeszcze raz miłego pobytu w pl :D jak narazie pogoda dopisuję :*

powodzenia na wizytach :&&&& :*
i miłego dnia :*

Ostatnia edycja:
Miałam dzisiaj okropną noc.. od 1 do 2 siedziałam na kibelku i myślałam, że odlecę :szok: już się wystraszyłam, że jelitówka... a tak unikam rodzinki. Do teraz cisza i mam nadzieję, że to tylko organizm się oczyścić musiał... Potem miałam sny, że biorę udział w Top Chef i nie mogłam sobie dać rady z konkurencjami i się co jakiś czas budziłam :-) Mąż biedaczek się nie wyspał przeze mnie, ale jak wyrzuciłam rogala, bo mnie jakoś zaczął denerwować, to on chętnie przygarnął :-D
U nas coś w powietrzu wisi, nie wiem chyba jakaś burza, bo jest mega ciepło a się coś kręci...
Miałam iść na pogaduchy przy ciastku z koleżanką, ale dzisiaj nie mogę z domu za daleko się wynurzać przez tą zbiórkę siuśków ;-)
Ritta, powodzenia na wizycie i jeśli jeszcze któraś idzie również :-)

Dzień dobry kochane :-)
My od wczoraj troszkę w biegu, do południa byłam u siostry a po południu mój mąż naprawiał z tatą prysznic, którego szlag trafił miesiąc temu. No a dziś od rana rozrywkowo. Wstajemy a tu wody nie ma, prąd szaleje i mówię do męża "wynoszę się stąd". No i zawiózł mnie po drodze do rodzinnego domku, jak siostra się obudzi to ją odwiedzę - znowu ;-D
Soniafka, Kusiak, udanego pobytu w Polsce!!! oby pogoda wam dopisała i żebyście miło odpoczęły :-)
Ania, śliczna ta kiecka ;-D
Pozdrawiam ciepło, miłego dnia!

Dzien dobry ;)
U nas tez pogoda sie zapowiada dość ładnie ;) ja właśnie zaraz zjadam jajecznicę i pędzę do sadu po kw i zaraz potem do kosmetyczki na przyjemności ;) przynajmniej bede miała spokój na majówke ;) ale sie cieszę ;)

Witajcie
U nas kolejny ciepły dzień.
Wczoraj byłam na wizycie, ale w sumie nie ma co opisywać, bo standardowe badanie i usg mi zrobił. No i ma być chłopak:blink:W sumie to ostatnio już mąż mnie nastawił na dziewczynkę. A po wizycie pojechaliśmy sobie na obiado kolacje na miasto, ale z dzieckiem to takie wychodzenie, wszystko mu nie pasuje, a najchętniej to tylko lody by jadł. Jej mam nadzieję, że drugi będzie trochę inny bo ja zwariuję.

Soniafka, Kusiak
spokojnego lotu i udanego pobytu w PL

joani to miałaś sen, ja też się dzisiaj w sumie coś nie wyspałam

koko o bez wody i bez prądu, to dobrze, że uciekłaś :)

EM_Ka o to trochę się zrelaksujesz u kosmetyczki :)

Ritta powodzenia

reklama
Soniafka, Kusiak sprawdzałam pogodę i ma być ładnie, więc o ile mnie nie oszukali to będziecie się cieszyć ładną pogodą w Polsce :)

Ania sukienka bardzo ładna i niedroga o dziwo :)

Za wizytujące trzymam kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry