reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie kochane wrzesnioeeczki!
wybaczcie nieobecnosc,ale Swieta i rodzinka z Anglii tak mnie zaabsorbowaly,ze czasu na komputer nie bylo ecale. Bylo cufownie,uwielbiam pelna chate,niestety dobre szybko sie konczy i czas wrocic do rzeczywistosci :-(

dooda mam identyczna sytuacje. tez od jakis 2 dni nie czuje nic :-( u mnie tak sie sklada,ze za chwilre mam wizyye,wiec mam nadzieje,ze sie uspokoje. a jak u Ciebie po slodkosciach? ruszyl sie maluszek?

koko cierpliwosci ja w 1 ciazy z lozyskiem na przedniej scianie poczulam ruchy w 22tyg. a chcialam Ci jeszcze napisac,ze sliczny masz avatarek :-) pamiatka z wakacji?

kusiak,soniafka milego urlopu :-D

wszystkim milego dzionka zycze! kusiole babole :-*

reklama
Anusiaszynka, dziękuję :-) tak, to nasze pierwsze brzuszkowe zdjęcie, które zrobiliśmy podczas wakacji :-) ach, to trochę mam czasu do 22 tygodnia.. akurat wtedy będę miała usg prenatalne więc będzie się działo ;)

Anusiaszymka po słodkościach chyba nic...ale wydaję mi się, że dostaję po pęcherzu i po wnętrznościach, jakby był odwrócony plecami do mojego brzucha...może dlatego nie czuję nic po powłokach brzusznych, tylko jakby wszystko działo się w środku. Przed ostatnią wiżytą miałam podobnie i wszystko grało, więc chyba tak czasami bywa...Kurde niby to druga ciąża, ale i tak strach i pytania są...

Anusia kiedy masz wizytę?

witamy sie :)
nie jestem w stanie Was nadrobic, bo mam zaleglosci od Wielkiego Piatku, wiec wybaczcie moja niewiedze.
Sprawdzilam tylko watek wizytowy i bardzo sie ciesze ze wszystkich wiadomosci - najgorszy etap mamy za soba wiec teraz tylko druga polowka i malenstwa beda po drugiej stronie brzuszka:)
Zazdroszcze Wam poznania plci, ale mam nadzieje ze nasza na 60 % corka druga zechce wspolpracowac w poniedzialek na polowkowych i sie dowiemy czy przez przypadkiem nie jest jednak syneczkiem :D
U mnie ruchy na calego, zwlaszcza kiedy tulimy sie z Ola, wtedy maluch dynamicznie sie porusza :) Noi mamy za soba pierwsza czkawke, ktora czulismy oboje z mezem :)

Pozdrawiamy wszystkie mamusie i malenstwa :*

Dziewczynki dobrze że u Was wszystko dobrze... Ja hm... Zaczynam się stresować bo w sobotę mam swój ślub wesele i jeszcze tysiąc rzeczy na głowie. Ale wczoraj byłam na genetycznym badaniu u doktora Dudarewicza, podobno wspaniały lekarz. Wszystko dobrze książkowo tylko zapomniał chyba doktor zbadać długości malutkigo, mimo że prosilismy. Później po badaniu chyba mu się przypomniało i powiedział, że ma 20 cm a to raczej niemożliwe w 19 tygodniu, chyba... Choć ja się nie znam.

Natalina, dobrze wiem, co czujesz :-) ale będzie dobrze. Ja chyba w moim stanie i z moim brzuchem nie chciałabym mieć ślubu, a na pewno zakazałabym robienia zdjęć :-D lekko nie jest, ale się przeżywa całkiem niepotrzebnie, ale taka nasza natura.
Co do lekarza, to rzeczywiście te 20 cm to trochę za dużo. Może masz starsze dziecko, niż wiesz... a nie pokazywało usg jaki jest wiek ciąży wg pomiarów?
Wesolutka, to masz przytulańca w brzuchu, już się o czułości upomina ;-)

hey :)

my już po obiadku :) i po popołudniowej drzemce hehe :)

widzę że o czkawce dzidziusiów mówicie my tez już mamy za sobą hehe fajne uczucie:) Nati miała bardzo dużo czkawek w czasie ciąży kurcze dobrych pare razy dziennie :) zobaczymy jak bedzie teraz :) nasze maleńśtwo szaleje w brzuszku upomina się o jedzonko i o pogłaskanie brzuszka troszkę :)

a_nka tak jak dziewczyny mówią mama się szybko pozbiera i będzie śmigać znowu jak trzeba :) a teraz czas na odpoczynek ma :D

Natalia lekarzowi zapewne chodziło o całą wielkość dziecka bo tak mniej więcej ok 20-25 cm w całości mają nasze dzieciaczki :) na tym eapie :)

reklama
Cześć dziewczyny.
Nie doczytam Was bo mam ostatnio dużo pracy a jutro ostatni dzień przed urlopem i też czeka mnie pakowanie (nie cierpię).

Mam nadzieję, że u mnie dziś potwierdzi się płeć maleństwa i zobaczymy czy rzeczywiście chłopiec.

Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry