reklama

Wrzesień 2014:)

Lecę spać bo ostatnio coś niewiele się oszczędzam i od po południa brzuszek daje o sobie znać :-(:confused2:

Dobrej nocki!!

reklama
Anusiaszymka ja też jeszcze nie znam płci.
Bigbi moja twarz wygląda fatalnie, nie pamiętam żeby przy córce było aż tak źle. Pierwsze co to w końcu postaram się odstawić słodycze a na 13 maja mam wizytę u dermatologów bo już nie wiem co mam robić. Myląc mydłem alepo,mam peeling enzymatyczny i wodę termalna ale nic nie pomaga.
Joani fakt na all czasem są takie okazje, ze szkoda nie skorzystać.
A_nka gratki sprzedaży wózka.
Ja mam adzieję, ze już jutro wyjdę do domu. Dobrze, ze chociaż pogoda dopisuje to córka mnie odwiedza w parku przyszpitalnym ale tęsknię bardzo mocno. Pierwszego dnia jak przyjechała to miała focha i nie chciała sie przytulić ani usiąść na kolanach... Taty nie odstępowała na krok...no ale mamy mały trening prz Ed wrześniem, tylko, ze wtedy to raczej nici z odwiedzin bo z maluszkiem przecież nie wyjdę a dzieci na oddział nie wpuszczają...

ps. Właśnie sobie uświadomiłam godzinę... Wiec mam nadzieje, ze dziś wyjdę ������

Dzień dobry :)
No dziewczyny nie żartujcie, że dzisiaj też jestem pierwsza :P a myślałam, że tak długo pospałam... :P

Pogoda u nas fatalna, pada od wczoraj zimno i szaro jest. Piękna majówka nie ma co... :confused2:

wesolutka85 i jak tam o której pobudka? ;-)

anusiaszymka ja miałam ambitne plany, że chociaż do 6 miesiąca będę w pracy, a wyszło jak zawsze. 25 grudnia dowiedziałam się, że jestem w ciąży. A 30 już musiałam leżeć...teraz na szczęście mogę już funkcjonować ale o pracy mogę zapomnieć :-p

joani za taką kwotę jesteś zupełnie usprawiedliwiona :-)

a_nka jak tak czytam wasze wpisy, to mi się naprawdę trafiło jak ślepej kurze jajko :P chodzę prywatnie a za nic praktycznie nie płacę. Myślałam, że tak jest wszędzie ale jak widzę muszę to bardziej docenić :-D

aiwpa trzymam &&&& za dzisiejsze wyjście :-)

Dzień dobry:happy:

Aiwpa też spróbuję odstawić słodycze, choć ciągnie mnie do nich baaardzo. Daj znać co Ci dermatolog powie. Oby Cie dzis wypuścili do domu trzymam kciuki&&&

Anusia kupiłam właśnie nawilżający. Poprzednio miałam z nagietka i może to on zaczął uczulać. Byłoby miło gdyby to córeczka kradła mi urodę;-) Usg mamy chyba tego samego dnia, 14 maja:-)

Wesolutka no ja się śmieję, że ciąża odejmuje mi lat przez te wypryski nastolatkowe. A będąc nastolatką miałam gładką cerę, więc to dla mnie nowość

Joani no i dobrze, że się nie oparłaś zakupowi:-) trzeba sobie fundować chwile przyjemności;-)

Nexiss dziękuję za przepis!

Animka a myślałam, że ja będę pierwsza;-) nie śpię od 5.50. U mnie też ziiiimo

Dzien dobry ;)

Dzięki za te pajace ;)))

Dziewczyny mnie dermatolog poleciała Cetaphil.pl - Cetaphil.pl emulsje do mycia i krem. Jest dobre - fakt ze u mnie tez ciaza poprawiła cerę.

Aiwpa trzymam kciuki za wyjście!

Animka doceniaj doceniaj.

Joani a co to za miejsce all= Allegro ?

Wyobrażcie sobie moja dzisiejsza pobudka to Sasiad wiercący jakieś pol h temu... Dobrze ze na stałe nie mam takich sąsiadów ...

Dzis pogoda zapowiada sie ładnie mam nadzieje ze tak sie utrzyma bo tu zimno!!

Dzięki dziewczyny za usprawiedliwienie :-) przejaśnia się niebo i już temper. wzrosła do 9 st., więc liczę na wypogodzenie po wczorajszych ulewach.
Aiwpa, podkurowali cię trochę?Mam nadzieję,że nie leżałaś tam z niewiedzą jak inne tutaj obecne ;-)
Emka, all=allegro ;-)
Co do cery, to moja ciotka w ciąży z dwójką chłopców miała piękną cerę, w trzeciej ciąży ją wysypało jak nastolatkę i kupowała wszystko na dziewczynkę, a urodził się trzeci chłopiec :-D więc nie ma reguły, ale skoro marzą wam się dxiewczynki, to niech i tak będzie :-)

Hania, my w grudniu zmienilismy fotelik i wlasnie jezdzimy w romerze king plus hihihih. Licze na to ze potem Ola zwolni ten fotelik drugiej corze, a my jej kupimy pewnie z przedzialu 15-36 :)
Korzystaj z odpoczynku, poki dzieciaki maja z kim zostac :*

aiwpa, trzymam kciuki za powrot do domku. Ja mam ta sama rozkminke z porodem i nie widzeniem Oli na czas pobytu w szpitalu :/ Wiem, ze bedzie w dobrych rekach, ale ona jest taka mamusina... <3 mam nadzieje ze wyjdziemy w drugiej dobie...
Patrzac na godzine Twojego postu pamietam jak lezalam na patologii w 4 osobowej salce i od 4:30 zaczynali ktg w naszej sali po 40 miniut kazda i juz bylo pospane :]

Apropos snilo mi sie dzsiaj, ze urodzilam w 2 godziny od momentu odejscia wod :]

animka, dzisiaj u nas standardowo :) czyli pobudka 7:30 :P

U na stez pogoda tragiczna, zreszta wlaczylam dzien dobry tvn i pokazuja krakow (czyli nas) i morze - piekna pogoda....

Bigbi, ja licze na to ze jak sie pojawi slonko to cera sie polepszy - bo tez mnie to denerwuje

Emka, my cethapil stosujemy u Oli na AZS i faktycznie jest super!

Jeszcze prosimy o glosiki Zagłosuj na maluszka o imieniu Oleńka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
(mam nadzieje ze po kilku dniach glosowania nie bedziecie mialy mnie dosc. W czerwcu mozemy zrobic glosowanie dla innej Foremki bo jest nas tu duzo!) :*

wesolutka ja leżę na ginekologii bo na patologi nie było miejsc, sala dwuosobowa ale moja współlokatorke wczoraj wypisali, a w nocy to jakoś spać nie mogłam. Teraz czekam na obchod i zobaczymy co będzie. Antybiotyk działa ale będę musiała go jeszcze kontynuować. No i teraz sumiennieduzo pic i jeść żurawinę coby kolejny pobyt w szpitalu to już poród we wrześniu.

Wesolutka my właśnie na to samo liczymy, teraz Nela powoli wyrasta ze swojego Tobi i trzeba będzie kupić jej fotelik właśnie z przedziału 15-36kg. Dziś mąż jest w domu to się zajmie tematem bo on najbardziej obeznany.

I jeden fotelik już będzie, a do roczku dziewczynek to i na pewno Dominik się przesiądzie na większy i będzie komplet . Żeby teraz tylko jeszcze auto sprzedać i kupić kolejne z większą liczbą miejsc :-D

Głos oddany :-)

Animka no to Ci zazdroszczę, ja w poniedziałek jeszcze 100zł za wizytę zapłacę, a W Bydgoszczy u swojej lekarki 250zł, plus badania i dojazd. Ale ona nie przyjmuje na nfz wiec nie mam innego wyjścia. :no:

aiwpa trzymam kciuki za dzisiejszy wypis!!

reklama
Witam i ja :)
Pogoda nadal do D, tylko niecałe 2 st. masakra, a gadali, że ma być 12, ciekawe...

Wiecie co, wczoraj położyłam się spać i tak leżałam i słuchałam jak M w drugim pokoju chrapie (śpioch miał zamiar zrobić sobie nocny blok filmowy a już przed 23 padł i już nie miałam siły go zaciągnąc do sypialni) i chyba poczułam słynne motylki :-D na początku nie wiedziałam czy to to, ale raczej to był maluch :-) teraz czekam na więcej i w końcu jakieś bardziej wyczuwalne ruchy ;-)

Jeszcze jedna rzecz, jeszcze do niedawna nie miałam problemów z wc a wczoraj przed spaniem siedziałam chyba z pół godziny, myślałam, że całą noc tam spędzę. Macie jakieś sposoby w ciąży aby to ruszyło bo u mnie nawet kefir nie pomógł, teraz jem suszone morele może coś po nich będzie, suszone śliwki niezbyt mi pomagają..

Dziś z racji pogody sobie jakieś filmy pooglądamy, właśnie ściągam Drogówke i musze jeszcze jakieś inne komedie poszukać.

Aiwpa trzymam &&& abyś dziś wyszła :)
Wesolutka głos wczoraj i dziś oddany :)

Życzę Wam miłego dnia i oby w końcu wyszło słońce :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry