Hania, my w grudniu zmienilismy fotelik i wlasnie jezdzimy w romerze king plus hihihih. Licze na to ze potem Ola zwolni ten fotelik drugiej corze, a my jej kupimy pewnie z przedzialu 15-36

Korzystaj z odpoczynku, poki dzieciaki maja z kim zostac :*
aiwpa, trzymam kciuki za powrot do domku. Ja mam ta sama rozkminke z porodem i nie widzeniem Oli na czas pobytu w szpitalu :/ Wiem, ze bedzie w dobrych rekach, ale ona jest taka mamusina... <3 mam nadzieje ze wyjdziemy w drugiej dobie...
Patrzac na godzine Twojego postu pamietam jak lezalam na patologii w 4 osobowej salce i od 4:30 zaczynali ktg w naszej sali po 40 miniut kazda i juz bylo pospane :]
Apropos snilo mi sie dzsiaj, ze urodzilam w 2 godziny od momentu odejscia wod :]
animka, dzisiaj u nas standardowo

czyli pobudka 7:30
U na stez pogoda tragiczna, zreszta wlaczylam dzien dobry tvn i pokazuja krakow (czyli nas) i morze - piekna pogoda....
Bigbi, ja licze na to ze jak sie pojawi slonko to cera sie polepszy - bo tez mnie to denerwuje
Emka, my cethapil stosujemy u Oli na AZS i faktycznie jest super!
Jeszcze prosimy o glosiki
Zagłosuj na maluszka o imieniu Oleńka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
(mam nadzieje ze po kilku dniach glosowania nie bedziecie mialy mnie dosc. W czerwcu mozemy zrobic glosowanie dla innej Foremki bo jest nas tu duzo!) :*