reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2014:)

A u nas jest co łaska, co może oznaczać nic :) I dobrze, niech każdy ta ile uważa za stosowne, wszak dla kogoś 200 złotych to mało, dla kogoś dużo. Swoją drogą za samą salę by się więcej za godzinę zapłaciło w niejednym miejscu..

reklama
My już po imprezce, temperatura wyśmienita, trochę popadało, ale to nam absolutnie nie przeszkadzało.. tyle, że dzieciaczki nie mogły później biegać po trawie, bo nogi mokre...
Z tymi cenami ślubów, to chyba jakie kpiny. U nas jest co łaska i każdy i tak poczuwa się, żeby dać więcej niż 50 zł. Nikt nie narzeka, a ludzie jak nie są pod przymusem, to z tego co wiem potrafią być hojni i to bardzo. Nawet jak po kolędzie chodzą,to nie chcą brać pieniędzy. Jak ktoś ma dzieci, to mówią, że to największy wydatek na maluchy i nie biorą.
U nas teraz nastąpiła zmiana proboszcza i ten nowy ponoć łapigrosz... to za długo tu nie pociągnie, bo się ludzie zbuntują.
Moje maleństwo coś dzisiaj spokojne, chyba włączę mu muzyczkę i poczekam na fale ;-)

cZesc:)

ja dopiero malego mojego spać położyłam,
cały dzień zalatany, zakupy , bawialnia,
i taszczyłam torby ale już zakupy z głowy,
mój nawet ie zadzwonił,
cały dzień prawie padało , także pogoda do D , ale za to jutro zapowiadali ładną pogode,
jezu jak nogi bolą , was też tak?

My za ślub płaciliśmy w 2009roku 1200zł to razem z organistą było. No, ale proboszcz w mojej parafi się ceni bo przecież marmurowy ołtarz sporo go kosztował :/

Kurcze już dwa razy próbowałam do was napisać, ale prze zasięg nie chce wysyłać ciekawe czy teraz się uda...

Aaaa tak w ogóle to zaczęłyśmy dziś 25tc :))

Ostatnia edycja:
Dzien dobry ;)

No wlasnie i bądź tu mądry ile jest dobrze dać za ślub ... Wczoraj poprosiłam ciotki by uruchomiły opcje szeptane i sie dowiedziały - zobaczymy ;)

U nas wczoraj ładnie potem padało ale dalej ciepło a dzisiejszy dzien nie zachęca do spaceru na szczęście psina nie naciska leży obok mnie i chce sie pieścić ;))

Znowu P dzis pojechał malować a ja zostałam z tata w domku, tata odstąpia nocke jeździ na taryfie a potem ma urodzinki wiec dzis muszę go obsługiwać śniadanko , obiadek itd ;) prezent niestety mi nie dotarł na czas ;(
A jutro mój P ma urodziny ale to dopiero poimprezujemy w czerwcu juz razem z parapetowka ;) bo teraz malowanie a potem w weekend lecimy na Wesele ;)

No nic moje kochane brzuszki miłego dnia ;*

Hej:)

My wczoraj też grillowaliśmy, dobrze, że teście mają taras przy altance, bo przez jakieś 2 godziny strasznie lało, ale na szczęście nie zmokliśmy, później wyszło piękne słoneczko i można się było powygrzewać na leżaczku:)

A dzisiaj powtórka z rozrywki, tylko na działce moich rodziców, pogoda od rana piękna, więc może opalę trochę nóżki, żeby w końcu nie straszyły swoją bladością:-D

EM ka według mnie każdy daje na tyle ile go stać, nie macie się też co wygłupiać z jakąś wygórowaną kwotą:tak:

Miłego dnia mamuśki:tak:

reklama
dzień dobry laseczki :)
jak nie rozpocznę dnia małą kawą to jednak mi nie służy, już po śniadaniu. Dziś mam ostatnie nauki "Odpowiedzialne rodzicielstwo i Regularność poczęć" uf będzie ciekawie hehe :) a potem herbata i ciasto u cioci imieninowe, a miałam plan upiec po południu szarlotkę i na ciepło z lodami, ale trudno, może jutro.
Amaliee jak wszystko co zapłaciłaś dodasz to też nie mała suma wyjdzie. Ja akurat w moim dniu nie mam innych par do ślubu wiec dekoracja spada tylko na nas, a do tego księża maja umowę i trzeba korzystać z usług konkretnego centrum dekoracji, ale nie maja tak strasznie drogo. Myślę że w 250 zł z żywymi kwiatami się zmieścimy.
Emka dokładnie ile kogo stać i nie powinni odmówić z jaką byś kwotą nie przyszła.
a_nka jakoś b. dużo
Udanego dnia Piękne Panie :-)

Do góry