reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej:)

Maltanka daj listę to ja pokupuję za Ciebie:-D Mogłabym codziennie po sklepach latać, tylko skąd tyle kasy na to wszystko wziąć?:szok: Ostatnio po pobieraniu krwi mnie ręce bolały, że ciężko mi się nimi ruszało, a mój się śmiał, że jakby mnie do jakiegoś dziecięcego sklepu wpuścił to zaraz bym o bólu zapomniała i przebierała między wieszakami:-)

Kara to teraz kciuki za dobre wyniki:tak: Ja też się spodziewałam, że ta glukoza będzie dużo gorsza, a wcale nie było tak źle:))

A_nka faktycznie może się nie wybieraj na ten pogrzeb, a pożegnacie się z Mężem wieczorem.

reklama
Hej Mamusie!!!
Maltanka, relacje z wizyty już w wątku, przepraszam za opóźnienie ale zawsze wizytowy dzień tak zleci, że potem jak padamy z mężem to masakra, jeszcze ledwo zdążyliśmy przez cholerne korki... no nie cierpię Katowic :/
Ann, Candy, mój szkrab też daje mi po pęcherzu. Przez długi czas opierał się główką ale od jakiegoś czasu musiał się przemieścić bo wczoraj lekarz stwierdził położenie poprzeczne. No więc teraz fika stópkami :-D
Hania, to przykre, że nikt nie może Ciebie zabrać... ale w takiej sytuacji faktycznie ciężko byłoby Ci się wybrać samej...
Kara, zazdroszczę, że już prawie masz za sobą to badanie :) podziwiam, że później sadzisz do pracy :szok:
Joani, u mnie też się zapowiada na niezłą ulewę. Poranek był prześliczny i nie wiem kiedy i skąd pojawiły się te sine chmury, ehh :/ mam nadzieję, że faktycznie weekend będzie ładny bo mama ma urodziny.
No więc skoro dzień nie zapowiada się tak uroczo jak zapowiadali w tv to wezmę się do pracy, a sporo tego mam... Na szczęście obiadek jest z wczoraj, może jakąś zupkę, krupniczek jakiś ugotuję...
Pozdrowionka i kciuki za wizyty! :-)

O matko dziewczyny przepraszam ale nie nadrobie ... 90 postów przyznam
Sie pierwszy raz nie doczytam, wiec jak o cos dopytam to z gory sorki!

U nas pogoda dzis trochę lepsza , dzis bede miała szklarza i moze w koncu podzwonie po dj orkiestrach oraz najwazniejsze wyniki ...

Ok lecę dalej walczyć buziaki miłego dnia !

hania ale z drugiej strony jakbyście mieli wynajmować mieszkanie i płacić odstępne to wyszłoby jeszcze drożej chyba co? a tu jeszcze mówiłaś że A będzie miał bliżej do pracy. Ps. co do urlopu okolicznościowego jeszcze mój P też nie dostał, bo się nie należało mu, właśnie tak jak piszesz

BubblesGirl o to byłby super pomysł z tą listą i zakupami:tak:;-) mi jak robiłam tą glukozę to zrobiła siniaka na ręce, jeden dzień mnie ręka bolała

koko doczytałam:-);-)

Ale my będziemy za wynajem płacić tylko, że tyle co za to mieszkanko w bloku. Nie jak za domek. Kurcze ja jakoś nie umiem wytłumaczyć tego.

Plus wszelkiem opłaty i internet itd...

reklama
Maltanka no ja miałam pobierane z obu rąk i do tej pory mam sine, jak jakaś ćpunka wyglądam:baffled:

A_nka jeżeli cena wynajmu za domek ma być taka sama jak za mieszkanie, to wiadomo, że bardziej domek się opłaca:tak: A opłaty to wszędzie tak czy siak trzeba robić, tego się nie uniknie:)

Do góry