reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Hania - trzymaj się! Dobrze, że podadzą sterydy - szybciej wykształcą się płucka i dziewczyny będą bezpieczniejsze. Mojej znajomej też podawali, a później okazało się, że spokojnie donosiła ciążę.
Leż teraz i wypoczywaj, a weekend w szpitalu szybko zleci. Może u Ciebie to reakcja na stres? Dużo się przecież ostatnio u Was działo...

Wiem dziewczyny, że profilaktyka ale bardzo się boję, że szyjka się skróciła, albo z dziewczynkami coś nie tak :(

Kurczę miałam to wszystko mieć robione od 30tygodnia dopiero :(
Martwię się bardzo.

Dziekuję anusia, marciątko, shiran za dobre słowa :-*

Być może to właśnie stres wszystko spowodował. Ja ciągle się denerwuje, boję :(

Witaj shiran.
Hania, sama widzisz, że musisz odciąć się od swiata niestety i zacząć żyć swoim życiem, trzymam kciuki, żeby było dobrze.
Ja też jestem za zamkniętym gronem, bo szczerze wkur.... mnie to, jak raz na miesiąc ktoś wchodzi i pisze jedno zdanie, zazwyczaj problem ma i tyle go widzieli.
Ja już ładnie gładziutkie stópki mam i teraz do garów i prasowania :-)
Na skurcze w łydkach oprócz magnezu dużo potasu trzeba- najlepiej sok pomidorowy, banany, kiwi, morele suszone :-)

Hania! Głowa do góry! Wiem, że łatwo się mówi, bo sama już się zalewałam łzami - grunt, że będziesz pod kontrolną i opieką szpitala. Z dziewczynkami jest na pewno w porządku!

Dziś jeszcze na te jazdy podejdę, albo zadzwonie po tatę to mnie podwiezie i Dominikiem się zajmie. A te jutrzejsze przełoże na kiedy indziej. Trudno. Ciąża ważniejsza.

Hania dbaj o siebie na pewno bedzie wszystko fajnie! Wszystko dobrze sie ułoży - nóżki w supełek ! ;) a lepiej zeby dziewczynki zdarzyły sobie wykształcić płucka ;) a dla Ciebie co tam weekend przynajmniej polezysz w koncu! Co to dla Ciebie przy tylu dniach na początku w szpitalu ;) bedzie dobrze! ;)

dziewczyny grupa wrzesień 2014 już jest,wiec nie ma co zakładac kolejnej tylko tam utworzyc temat do pogaduszek,troche porządków zrobić

sawi ale my nie chcemy grupy tylko wątek zamknięty. Po pierwsze żebyśmy tylko my miały tam dostęp, po drugie wątek będzie wyglądał tak samo jak tu a grupy wyglądają marnie. Sama byłam w zamkniętej grupie ale założyłyśmy zamknięty wątek i grupa "umarła"

reklama
shiran witaj :-)

joani zapomnialam ci wczesniej napisac,ze takie napinanie sie brzuszka w jednym miejscu i jego twradnienie. to moze byc po prostu wypychanie sie maluszka :-) czasem pupka, plecki, ''wystaje'', tak,ze mozna zauwac jakby stozek po ktorejs stronie brzucha, wiec niekoniecznie to musialo byc stawianie brzuszka, to co poczulas, szczegolnie, jesli bylo jednorazowe i bezbolesne. moje malenstwo, czesto sie tak wypina, fajne uczucie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry