monia_l
Wrześniowe mamy'07
jedno napewno nie wkońcu ja zjadlam 3 albo i 4 a jak widać jeszcze żyję:-)ale mam juz strachaMonia a jedno opakowanie mogłoby do tego doprowadzić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jedno napewno nie wkońcu ja zjadlam 3 albo i 4 a jak widać jeszcze żyję:-)ale mam juz strachaMonia a jedno opakowanie mogłoby do tego doprowadzić
dla szwagierki się pytam, bo ona w październiku wychodzi za mąż a ma nadwagi 30kgjedno napewno nie wkońcu ja zjadlam 3 albo i 4 a jak widać jeszcze żyję:-)ale mam juz strachano a tobie po co przecież ty masz super figurkę
![]()
no a tobie po co przecież ty masz super figurkę![]()
jeśli ma taką nadwagę to po konsultacji z lekarzem mogla by je brać ale z umiarem.dla szwagierki się pytam, bo ona w październiku wychodzi za mąż a ma nadwagi 30kg
no, no, no.... tylko nie chudzielec, do nich zaliczają się Justyna i Nuska a mi 3 kg ciąży i to bardzo, ale po świętach biorę się za siebie:-)dla fantazjitez sie zastanawim, co ten chudzielec chce zrzucic
![]()
tak tak, jak my wszystkieno, no, no.... tylko nie chudzielec, do nich zaliczają się Justyna i Nuska a mi 3 kg ciąży i to bardzo, ale po świętach biorę się za siebie:-)![]()