reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Niestety nie, mój ma średnie wyniki nasienia, a raczej słabe. Zmieniliśmy styl życia, używamy żelu wspomagającego, bierzemy właściwe witaminy, on ma jakieś tam leki ale eh... Mamy czekać. USG umówione, kolejne badania w grudniu. Mam nadzieję, że może uda się przed, bo kto mi zabroni marzyć? ;) wystarczy jeden zdrowy- teoretycznie. Ba, jakbyśmy nie chcieli to pewnie wpadka by się zdarzyła, bo niewielka ilość jest, ale mocno poniżej normy i ruchliwość też nie najlepsza. Mój bardzo to przeżył więc narazie nie naciskam bo on przeżywa swojego rodzaju żałobę po tych wynikach, i wierzę w swój cud.
Ale to nie jest tak, że u faceta dość łatwo jest te wyniki poprawić? W każdym razie trzymam kciuki. ✊🏻

reklama
Mi dzisiaj przyszła paczka. Jestem świrnięta, wiem. Ale nie mogłam się oprzeć, zamówiłam łózeczko, w sumie dostawkę taką mniejszą. Z Woodies, jest idealna, czeka na dzidziusia który mam nadzieję się pojawi niedługo 😄

Mi dzisiaj przyszła paczka. Jestem świrnięta, wiem. Ale nie mogłam się oprzeć, zamówiłam łózeczko, w sumie dostawkę taką mniejszą. Z Woodies, jest idealna, czeka na dzidziusia który mam nadzieję się pojawi niedługo 😄
Jak było w dobrej cenie to aż nie żal takich zakupów 🥰 oby przyniosło dużo szczęścia 🥹❤️❤️

Odważnie 😀 Oby przydała się jak najszybciej 🍀

Hej wam po przerwie. Urlop pochłonął ale koniec dobrego więc czas wrócić do pracy i do pogaduszek 😃 @poziomkowa00 możesz wpisać mnie na testowanie wstepnie 17.09 ☺️ dziś akurat byłam na corocznej kontroli u gina i w 9dc pęcherzyk już ma 14mm 🥹 ja się totalnie nie znam na tych wielkościach ale pan doktor mówi że solidny i jeśli mam chęć to zachęca, co prawda po tej stronie co usunięty jajowód ale powiedział że jak są chęci to trzeba wierzyć i w ten jajnik 😃 to popróbujemy 😃

Hej wam po przerwie. Urlop pochłonął ale koniec dobrego więc czas wrócić do pracy i do pogaduszek 😃 @poziomkowa00 możesz wpisać mnie na testowanie wstepnie 17.09 ☺️ dziś akurat byłam na corocznej kontroli u gina i w 9dc pęcherzyk już ma 14mm 🥹 ja się totalnie nie znam na tych wielkościach ale pan doktor mówi że solidny i jeśli mam chęć to zachęca, co prawda po tej stronie co usunięty jajowód ale powiedział że jak są chęci to trzeba wierzyć i w ten jajnik 😃 to popróbujemy 😃

Super 🥹
Wierzymy w Twóǰ jajowód! 😁

Zapisane ☺️

Ja mam kupioną łyżeczkę z wygrawerowanym "You are going to be a DADDY ❤️" i już nawet wiem,że wsadzę ją w nasze ulubione lody pistacjowe 🤣 tylko coś w ciążę zajść nie mogę,to nie mam jak jej wykorzystać 🤣 oby Grycan do tego czasu nie wycofał tego smaku lodów, bo będzie problem 🙄

Ja nie mam nic po córce więc cały szał zakupów mnie będzie czekał, także ciężko się powstrzymać 🙃
Tylko ja jestem team vinted, uwielbiam polować na perełki. To sobie tłumaczę że tym bardziej nie szkoda 😅

Robiłam ostatni test w 12 dpo jeszcze jutro se sikne przed ginekologiem 14 dpo ale to tylkp formalność raczej 🫡

reklama
Do góry