reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Swoją drogą jak byłam mała,to myślałam że kobiety w ciąży mają różowy mocz i dlatego te testy im wychodzą z dwoma kreskami 🤣 a teraz jak jestem dorosła..to myślę że tak właśnie powinno to wyglądać i nie byłoby domyślania się 🤣 różowy mocz i odrazu wiadomo

reklama
Ja w tym miesiącu kupiłam testów owu 25 więc planuje po 2 dziennie robić dla pewności. A ciążowe wzięłam pinki strumieniowe, mam nadzieję że nie będzie rozczarowań 😒

Obsikany patyk zawsze mile widziany 😎
Haha, no właśnie zaczynam się zastanawiać kiedy najlepiej sikać 🤣🤣
Swoją drogą jak byłam mała,to myślałam że kobiety w ciąży mają różowy mocz i dlatego te testy im wychodzą z dwoma kreskami 🤣 a teraz jak jestem dorosła..to myślę że tak właśnie powinno to wyglądać i nie byłoby domyślania się 🤣 różowy mocz i odrazu wiadomo
Hahahaha, mi się za to przypomniało jak w czasach gimnazjalnych (!!!!) poszłam z koleżanką do drogerii i ona do mnie mówi - „patrz jakie fajne termometry!” A ja do niej „Ala, to są testy ciążowe” 🤣🤣🤣

reklama
Do góry