reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Oj tak. Już się nie mogłam tych wyników doczekać . Także dobrze 🤣
I może to głupie ale się cieszę że coś wyszło w tych badaniach bo przynajmniej mam nadzieje że może tu jest problem.
No cóż zobaczymy 😉
Oj tak przynajmniej wiesz na czym stoisz i jest prawdopodobieństwo spore że to tu był problem i teraz się wyleczysz to i ujrzysz dwie kreski tego z całego serca ci życzę 🥹

reklama
Czas na drugą kawkę. Miałam już rozmowę, wszystko ok ale pierwsze 3 miesiące umowa zlecenie. Muszę przemyśleć 🫠 W poniedziałek mam jeszcze jedną rozmowę, zależy co tam zaoferują 😁
Jak męża spytałam czy próbujemy w tym cyklu co drugi dzień to powiedział że nie ma opcji i mam se nie wymyślać narazie 🤣

Czas na drugą kawkę. Miałam już rozmowę, wszystko ok ale pierwsze 3 miesiące umowa zlecenie. Muszę przemyśleć 🫠 W poniedziałek mam jeszcze jedną rozmowę, zależy co tam zaoferują 😁
Jak męża spytałam czy próbujemy w tym cyklu co drugi dzień to powiedział że nie ma opcji i mam se nie wymyślać narazie 🤣
w sensie nie chce próbować czy chce częściej ? 🤭😂

Potrząśnijcie mnie.

Im więcej czytam mądrych wypowiedzi im więcej słucham o tym jak się zrobiło niebezpiecznie, tym bardziej zaczynam stwierdzać ze zachodzenie teraz w ciążę jest skrajnie nieodpowiedzialne wobec siebie, dziecka itd. 😭

Potrząśnijcie mnie.

Im więcej czytam mądrych wypowiedzi im więcej słucham o tym jak się zrobiło niebezpiecznie, tym bardziej zaczynam stwierdzać ze zachodzenie teraz w ciążę jest skrajnie nieodpowiedzialne wobec siebie, dziecka itd. 😭

Zrobisz jak uznasz, że jest dla Ciebie najlepiej ale tak naprawdę zawsze może coś pierdolnąć. Wojny były są i będą. Jak już przeczytałam ostatnio, czy ludzie mają w ogóle przestać się rozmnażać?

reklama
Do góry