reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja z tych co nie mają tv, radio tyle co tam w aucie, na necie nie czytam nic poza tym co mi tam samo wyskoczy.. i polecam. Wiem minimum z minimum 😅 A jak coś istotnego to mąż mi dopowie, dobrze mi się żyje w tej niewiedzy 😅

Wpadłam w maraton sprzątania dzisiaj, jakaś dobra energia do mnie przyszła 😂 I kupiłam na jutro bilety na Obecność 😄
Mam tak samo 😂 gdyby nie mąż to bym nie widziała nic. Ale bez TV żyje mi się świetnie 😍

reklama
W dalszym ciągu tak uważam co nie zmienia faktu że głos rozsądku jest silniejszy
Nie wiem czy czytałaś również że połowa rzeczy które mówią w TV to ściema,tak jak z dronem który niby to rozwalił komuś dach i samochód,chłopak który tam mieszka mówił że ten dach i samochód zniszczony był po burzy która była a nie od drona,więc ja już tak trochę sceptycznie podchodzę to tego ich straszenia nas, bo to nie pierwsza taka sytuacja,po za tym dron był ukraiński a nie rosyjski z tego co mi wiadomo pewnie chcieli żebyśmy się włączyli do wojny a to tylko dlatego że nagle Polska chce przestać pomagać Ukraińcom i dla mnie ma to sens

Czytając Twój wpis myślałam, że chodzi o to że co drugi dzień to za często 🤭
Matko, ja to z tych co co drugi dzień to już dla mnie dużo i dni płodne to dla mnie prawdziwy maraton seksu 😂 po owulacji muszę odpoczywać kilka dni 😂 mąż ma ze mną przewalone 🤭
Ja jestem taka jak ty 😅 też dni płodne to dla mnie Maraton czasami aż za duży 😅 potem też kilka dni robię odpoczynku,nie lubię za często tak jak teraz muszę ale co zrobić 😅 czego się nie robi dla spełnienia marzeń 😬 nie powiem że nie lubię,bo lubię ale tak człowiek jednak z tyłu głowy ma że to trzeba akurat w tym momencie a nie jest to takie spontaniczne

Dziewczyny, żeby u Nas była wojna to Putin musi ja wytoczyć nie tylko nam ale i całemu sojuszowi NATO.
Jak widać chciał zająć Ukrainę w 3 dni a 3 lata trwa wojna i końca nie widać. Wiecie, żeby w Nas uderzyć to on się musiałby zbroić przez dodatkowe 5lat(?) bo musiałby zwiększyć produkcję itp. W tym samym czasie walczy z Ukrainą, która nie ma zamiaru kapitulować więc ten standardowy nakład idzie właśnie tam. Ma swoich sojuszników ale Oni też muszą przygotowywać się do wojny w razie wu, nie będa mu pomagać w nieskończoność.
Nie odkładajcie swoich marzeń na później!
Polać jej piccollo, słusznie prawi

Ja jestem taka jak ty 😅 też dni płodne to dla mnie Maraton czasami aż za duży 😅 potem też kilka dni robię odpoczynku,nie lubię za często tak jak teraz muszę ale co zrobić 😅 czego się nie robi dla spełnienia marzeń 😬 nie powiem że nie lubię,bo lubię ale tak człowiek jednak z tyłu głowy ma że to trzeba akurat w tym momencie a nie jest to takie spontaniczne
Wow! Jestem normalna 🤣🤣🤣 jak dobrze to słyszeć! Ja jak mam presję że dziś tak, jutro nie to tracę ochotę totalnie.

reklama
Do góry