Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!Laski, są!w 1,5 miesiąca z ruchu postępowego 7,35 skoczyło na 30,66 a morfologia z 4% na 9%
![]()
Co zmienił mąż, wdrożył jakąś suplementację? Super!Laski, są!w 1,5 miesiąca z ruchu postępowego 7,35 skoczyło na 30,66 a morfologia z 4% na 9%
![]()
Wskazuje, że owulka była i to najważniejsze.Przyszły moje wyniki progesteronu . W sumie chyba pociesza mnie fakt że w 1 ciąży miałam wynik 20 więc może nic straconego![]()
Oprócz standardowych supli, które łyka razem ze mną dorzuciłam mu 2000 mg L-Karnityny i 850 mg L-argininy na poprawę ruchliwościCo zmienił mąż, wdrożył jakąś suplementację? Super!
SuperPrzyszły moje wyniki progesteronu . W sumie chyba pociesza mnie fakt że w 1 ciąży miałam wynik 20 więc może nic straconego![]()
W diagnostyce robioneSuper
Jakie to laboratorium?
Bo tak patrzę na moje poprzednie wyniki i różne przedziały są.
To u mnie kilka miesięcy temu zupełnie inny przedziałW diagnostyce robione![]()