reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja to nawet nie mam testów. Jakoś nie wierzę, że mogłoby się udać. Od przyszłego cyklu zacznę chyba działać z monitoringami to będę chociaż wiedziała na czym stoję.

Dzien dobry
Miłej kawy
W nocy kiepsko spalam
Brzuch boli ,poty mnie zalewały na zmianę było mi zimno .
Dziś 9 dp .
Test bialy
Zaraz okres wleci

Załączniki

• 20250916_070002.jpg
    20250916_070002.jpg
    868,2 KB · Wyświetleń: 66
Witam dziewczyny 🙂 miłego dnia dla was życzę 🥰 u mnie już po bólu owulacyjnym nie ma ani śladu,od jutra mam zacząć brać duphaston,nie spodziewam się niczego dobrego w tym cyklu jak wiecie,ale ze spokojną głową będę czekała na następny,kiedyś w końcu musi się udać każdej z nas

Cześć Wszystkim 🥰
Jak nastawienie przed najbliższym testowaniem? Jakies nietypowe objawy zaobserwowane? Ja niestety u siebie nic nie zaobserwowałam oprócz brzydkiego spadku temp, ale tlumacze to troche nieprzespana nocą 🤐 mam nadzieję ze to nie na 🐒🐵

reklama
Cześć Wszystkim 🥰
Jak nastawienie przed najbliższym testowaniem? Jakies nietypowe objawy zaobserwowane? Ja niestety u siebie nic nie zaobserwowałam oprócz brzydkiego spadku temp, ale tlumacze to troche nieprzespana nocą 🤐 mam nadzieję ze to nie na 🐒🐵
Hej , u mnie dziś 9 dpo , zrobiłam rano test skoro mam ich tyle w domu ale niestety biel wizira 🙃 mimo , że wiem , że to jednak wcześnie to jakoś tak przykro , ogólnie czuję się tak jak zawsze nic nadzwyczajnego u sobie nie zaobserwowałam 😃

Do góry