reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Która wpada dziś na proseco ?tylko te co okres mają:)
Jeszcze dodzwonić się do ginekologa
i się umówić i będzie gitara 13 bądź 14 dzien cyklu .

Która wpada dziś na proseco ?tylko te co okres mają:)
Jeszcze dodzwonić się do ginekologa
i się umówić i będzie gitara 13 bądź 14 dzien cyklu .
Jak tylko dostanę okres to skorzystam 😂 ale wlasciwie sama juz zwatpilam czy sie cokolwiek z tego wykluje. Na pierwszej stronie istne morze czerwone

Jak tylko dostanę okres to skorzystam 😂 ale wlasciwie sama juz zwatpilam czy sie cokolwiek z tego wykluje. Na pierwszej stronie istne morze czerwone
Mam nadzieję że w październiku będzie lepiej .
Te moje pęcherzyki słabo rosną.
Ten pękł.
Dopiero przy latrezolu rosną ładnie więc pokładam nadzieję że mam nadzieję że się uda.

Wychodzę zawsze z zalozenia- co ma byc to bedzie. Od momentu jak zaczelam zyc z tym założeniem, duzo łatwiej mi ze wszystkim. Polecam każdemu cieszyć sie życiem jakie by ono niestety nie bylo. Zawsze znajdą się inne wspaniałe rzeczy dookoła 😎

reklama
Ja jak dostanę teraz po dzisiejszej z sytuacji.w.pracy (mobbing) trzeciego ataku paniki to już nie wiem..... :(

Moja kolezanka biurko obok pracuje tylko dlatego że bierze psychotropy. Mi psychiatra kazał iść na zwolnienie albo brać leki. Z racji tego że się staramy to ich nie biorę. Powiedziałam.sobie ze nie ma opcji. Nie będę brała leków bo mam zła pracę. Albo zmienię pracę albo pójdę na długie L4.

I tak. Pracuje w budżetówce. Tak gdzie się tylko pomóc kawę pije 😉

Do góry