reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ja jak dostanę teraz po dzisiejszej z sytuacji.w.pracy (mobbing) trzeciego ataku paniki to już nie wiem..... :(

Moja kolezanka biurko obok pracuje tylko dlatego że bierze psychotropy. Mi psychiatra kazał iść na zwolnienie albo brać leki. Z racji tego że się staramy to ich nie biorę. Powiedziałam.sobie ze nie ma opcji. Nie będę brała leków bo mam zła pracę. Albo zmienię pracę albo pójdę na długie L4.

I tak. Pracuje w budżetówce. Tak gdzie się tylko pomóc kawę pije 😉
Czyli nie pijecie tylko kawy tam? 😂 szukaj pracy, nie ma co dawać soba pomiatać. Pracodawca najwyraźniej słaby psychicznie, skoro pozwala sobie nadużywać władzy.

reklama
Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️

Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni więc postanowiłam wyjść z cienia i się przywitać ❤️ 23.09 według flo będzie owulacja więc testowanie dopiero w październiku, proszę o wpisanie mnie na ławeczkę 👌Jestem po ciąży biochemicznej straconej 11.09, szukam kogoś z kim mogę o tym wszystkim pogadać bo mój stary nic nie rozumie 🤷‍♀️
Witaj 🙂
Tulę mocno, wiem co czujesz 💔
Macie już dzieci? Długo się staracie?

Witamy ! Już zapisuje 😘 obyś szybko ujrzała dwie kreski ❤️

Mamy córkę 6 lat, urodziłam ją z wpadki (o zgrozo) w wieku 29 lat, teraz mając 35 nie myślałam że będzie mi tak trudno zajść ponownie. Staramy sie od początku roku, dwie kreski z paczatku września były pierwszymi które zobaczyłam od początku starań 🤷‍♀️ może przesadzam ale bardzo mocno liczę na powodzenie już w kolejnym cyklu 🫣 naczytałam się tyłu historii że dziewczyny zachodziły zaraz po stracie, też chcę ❤️

Mamy córkę 6 lat, urodziłam ją z wpadki (o zgrozo) w wieku 29 lat, teraz mając 35 nie myślałam że będzie mi tak trudno zajść ponownie. Staramy sie od początku roku, dwie kreski z paczatku września były pierwszymi które zobaczyłam od początku starań 🤷‍♀️ może przesadzam ale bardzo mocno liczę na powodzenie już w kolejnym cyklu 🫣 naczytałam się tyłu historii że dziewczyny zachodziły zaraz po stracie, też chcę ❤️
Tego ci życzę! ❤️
Ja straciłam ciążę w styczniu i od tej pory cisza.. nawet straciłam śluz płodny 🥹

Jak to możliwe? Co na to lekarz? Mój po poronieniu przepisał mi Ovosicare Fertility, podobno ma pomóc na owulację właśnie 🤷‍♀️ znacie, stosowalyscie?
nie wiem.. zawsze zalewało mnie, badania hormonalne są dobre.. TSH jedynie skoczyło więc nad tym pracuje
no właśnie na razie nic... raz o tym wspomniałam tylko i bez komentarza zostawił.. chyba trzeba będzie się przejść do kogoś innego za jakiś czas

co do leków podanych przez ciebie to nie znam
Masz problemy z owulacją?

nie wiem.. zawsze zalewało mnie, badania hormonalne są dobre.. TSH jedynie skoczyło więc nad tym pracuje
no właśnie na razie nic... raz o tym wspomniałam tylko i bez komentarza zostawił.. chyba trzeba będzie się przejść do kogoś innego za jakiś czas

co do leków podanych przez ciebie to nie znam
Masz problemy z owulacją?
Nie wiadomo z czym mam problemy 🤣 niby badania dobre, śluz płodny jest, testy owu wychodzą, czuję owulację raz w jednym raz w drugim jajniku, tsh ponizej 2, cykle regularnie 27 dni a efektów brak 🤷‍♀️ także jesteśmy w podobnym miejscu

reklama
Nie wiadomo z czym mam problemy 🤣 niby badania dobre, śluz płodny jest, testy owu wychodzą, czuję owulację raz w jednym raz w drugim jajniku, tsh ponizej 2, cykle regularnie 27 dni a efektów brak 🤷‍♀️ także jesteśmy w podobnym miejscu
o widzisz.. wielka niewiadoma .. miejmy nadzieję, że niedługo nam się uda 🥹

Przy biochemie robiłaś betę?

Do góry