reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Hm... A sprawdzałaś czy nie masz śluzu w środku? Kiedyś czytałam, że może go być mało na zewnątrz ale to nie znaczy, że nie ma go wcale 🙂
Sprawdzałam 🙈 i też nie było 😭
Chyba, że źle sprawdzałam 🙈

Ale już nie będę więcej, bo co jak go wyciągnę całkiem i już w ogóle nie będzie nic a nic i szanse spadną poniżej 0 😂

reklama
w sumie to cię rozumiem.
to nie jedynka czy trójka, bez siódemki da się żyć

@Hermeneg to bylo za wczesnie stad ta biel! Jak nie przyjdzie @ to wiesz co robic :D

@KiedyPytam siodemke tez bym rwala nie naprawiala…

7 jest z tyłu, nic nie będzie widać 💪

Dzięki dziewczyny. Dziś byłam u zastępcy mojego.dentysty. Pani myślała że mi naprawi a tu jej się zapadło. Ta siódemkę zniszczyła mi doszczętnie ósemka nim ją wyrwałam. Raz mi leczyli już tego zęba. Ale widocznie poszło dalej. Ona mi go zatruła dzisiaj i mówi że Pan doktor zdecyduje co robić. Ale ten ząb już w połowie nie jest mój, więc ja też myśle ze nie ma sensu tego leczyć. Już nie chodzi o pieniadze, bo gdybym miała czas to bym go ratowała. Ale ja mam 4 tygodnie na zrobienie z tym porządku :( a mój dentysta wraca za tydzień i prędzej niż za 2 tygodnie mnie nie wciśnie. :( jutro idę do gina zobaczyć jak lametta zadziałala. Ale co z tego jak starać się nie mogę. Boje się robić zdjęcie w ciąży więc nie podejmę takiego ryzyka.

Mamy córkę 6 lat, urodziłam ją z wpadki (o zgrozo) w wieku 29 lat, teraz mając 35 nie myślałam że będzie mi tak trudno zajść ponownie. Staramy sie od początku roku, dwie kreski z paczatku września były pierwszymi które zobaczyłam od początku starań 🤷‍♀️ może przesadzam ale bardzo mocno liczę na powodzenie już w kolejnym cyklu 🫣 naczytałam się tyłu historii że dziewczyny zachodziły zaraz po stracie, też chcę ❤️
Hejka 🙂
My się staramy od listopada zeszłego roku. W marcu i kwietniu miałam biochemy i od tamtej pory cisza 🤷‍♀️
Mam nadzieję, że niedługo Wam się uda 😊

reklama
dobry! To opowiadam! Zimno jest jakby conajmniej do Syberii mnie wywiezli! Jak ja nie lubie tych okresow przejsciowych :D rano zima, w ciagu dnia lato 😂

Do góry