Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja się będę bardzo starała nie wygadać, ale człowiek aż chce się podzielić taką nowiną. Rodzicom chciałabym powiedzieć najwcześniej pod koniec stycznia, a jeszcze lepiej w lutym - po kolejnej wizycie u gina. No a jeśli będą mnie męczyć mdłości to mogę mieć większy problem z ukryciem tego w pracyJa mam dokladnie taki sam przypadek. Teraz też strasznie się boję, że znowu mnie to spotka. Obiecalam sobie, że nikomu nie powiem póki nie będę miała pewności, że jest ok ale nie wytrzymalam...
Pachwiny bolą, ciągną ...ale nie kłują - chyba, że każda to inaczej odczuwa.Jestempowiedziałam w pracy
nie było się czego bać jutro jadę do rodzinnej po l4...dziewczyny też Was boli czy kłuje coś w pachwinie? co to może być?
Hej hej już nie śpięPachwiny bolą, ciągną ...ale nie kłują - chyba, że każda to inaczej odczuwa.
Mnie też kłuje z lewej strony, najczęściej jak leżęJestempowiedziałam w pracy
nie było się czego bać jutro jadę do rodzinnej po l4...dziewczyny też Was boli czy kłuje coś w pachwinie? co to może być?
No ja nie wymyślam...źle się wyraziłam. Chodziło mi o to, że mnie bolą i ciągną ...I tyle w temacie.Hej hej już nie śpięno mnie właśnie kluje,nie ma co wymyślać
![]()
Nessi a co Ty ostatnio taka nabuzowana?No ja nie wymyślam...źle się wyraziłam. Chodziło mi o to, że mnie bolą i ciągną ...I tyle w temacie.