CzarnaMadzia
Moderatorka
Ja już na objawy przestałam zwracać uwagę ,- albo inaczej - zażeram je czym popadnie i ile się da![]()
Ja rosół juz drugi dzień wciagam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja już na objawy przestałam zwracać uwagę ,- albo inaczej - zażeram je czym popadnie i ile się da![]()
oj powiem tak ...u mamy jednak najlepiejA gdzie teraz mieszkasz?No u mamy najlepiej jestKurcze. ..
A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama
Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej
A nie być tu...![]()
Też od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnieniaNo u mamy najlepiej jestKurcze. ..
A Ja tak długo nie będę się widzieć z mama
Mogłabym się przeprowadzić z mężem do niej
A nie być tu...![]()
Ja dlatego swoją mamę sprowadzam tu gdzie mieszkam ...jest w trakcie sprzedaży mieszkania i tutaj kupimy jej nową kawalerkęTeż od nie tak dawna mieszkam bez mamy ..teście przepisali nam dom,ziemię,mieszkają z nami Ale mamy wszystko osobno,nie przychodzą,nie mieszają się do Nas ,ale tęsknota za domem rodzinnym jest ogromna-mam tylko mamę i zawsze wracam tu "do siebie" moje serce tu jest,dzieciństwo,wspomnieniatu nic nie boli
![]()