Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wpisz w necie to ci wyskoczy
Ja wiem, że jeszcze za wcześnie ale pamiętam jak mnie bolały sutki na początku karmienia i boję się powtórki, czy można je jakoś wcześniej zahartować?
Hehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]Czarna Madzia dziś coś chyba przysnelaNeSSi jak samopoczucie? No i Nevka jak sytuacja? A Lola to wiem,że szogunek ma się dobrze
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ty sie nie smiej.ja mam jakis zryty beret jak to moj maz sie smieje.non stop o czyms zapominam.zapmnialam hasla do maila,pinu do karty i za chiny nie moge sobie przypomniec.do tego snia mi sie jacys obcy mezczyzli ze mnie calujaHehe, no Madzia się nie odzywa dzisiaj, ale pewnie zajęta rodziną [emoji4] Nessi już pewnie śpi, a u Nevki na 100% będzie dobrze, bo wyjścia nie ma [emoji8]
Ja zrobiłam sobie drzemkę popołudniu i śniło mi się, że ktoś chciał mnie zabić, więc uciekałam z moją koleżanką z lat szkolnych, autem z jakiś murków skakałam (ja nie mam prawa jazdy), a na koniec poszłyśmy do sklepu, gdzie były same pączki- różne, różniaste [emoji2] ja nie wiem, co jest teraz z moją głową [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
![]()