ZOOska
Fanka BB :)
Samina to jeszcze trochę jak 20 dni A nie ma żadnych leków ze sobą żeby brać? Co ile przyjeżdża?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Ł nie pracuje w weekendyMoje niestety kiepskie ale pocieszam się że to na razie ostatni samotny wekend i muszę jakoś go przetrwać dwa następne nie będę sama
Różnie przyjeżdża bo to zależy ile pracy ma i my jakie plany mamy. Idzie się dogadać ogólnie. Nie ma sztywnych terminów. Zazwyczaj co 8 tyg przyjeżdżał, teraz stara się co 6 być chociaż na kilka dni. Ok 3 tyg przed terminem porodu chce przyjechać i zostać też 3 tyg po porodzie, ale wątpię że go puszczą na tyle czasu.Samina to jeszcze trochę jak 20 dni A nie ma żadnych leków ze sobą żeby brać? Co ile przyjeżdża?
Kobietki a wy też jesteście takie nie do życia? Normalnie muszę się zmuszać żeby cokolwiek zrobić i szybko się męczę. Najchętniej to bym pół dnia przeleżała [emoji23]
Kobitki wyczytalam ze jak beta jest wieksza niz 6 tys to wolniej rosnie.co wy myslycie? Mozna w to wierzyc?
Super u mnie niestety nadal mdlosci wczoraj bylo lepieh a dzis zniw mnie szarpie hehe ale wszystko da sie zniescU mnie ostatnie dni super, bez porownania, chyba najgorsze juz za mna. Wzielam sie za siebie, przelozylam sobie usg na pojutrzepewnie pierwszy raz zobacze serduszko
w piatek spotkanie z polozna... Wszystko sie powoli uklada, nawet kupilam sobie wczoraj pierwsze spodnie ciazowe bo juz nie czuje sie wygodnie w rurkach. Teraz w ogole nie zwracam uwagi czy cos pasuje czy nie, wazne ze wygodne i spokojnie mozna oddychac
Milego i Zdrowego Weekendu wam zycze dziewczynki :*
...