reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Koty się strasznie dzieci boją bo dzieci sa nieobliczalne. wszystkie moje koty tak miały, a co do psów to duże powinny być na dworze bo i ludzie się męczą i pies też.

Koty się strasznie dzieci boją bo dzieci sa nieobliczalne. wszystkie moje koty tak miały, a co do psów to duże powinny być na dworze bo i ludzie się męczą i pies też.
To prawda, tylko nie uwiązane na łańcuchu i zmarznięte... Różne rzeczy już widziałam i czasem aż serce boli. Mòj jeden kot się boi bardzo, drugi chyba nie wie co to instynkt samozachowawczy :) Sam przychodzi do dziecka, tuli się do niej i mruczy nieustannie :) Oczywiscie pod naszym nadzorem bo jeszcze by kot ucierpiał z tej Oleńkowej miłości :)

Jak się rozkrecilam to cały dom wysprzatalam, obiad zrobiłam i dwa prania. W końcu mam trochę porządku. Jeszcze mnie okna brudne denerwują no ale to musi poczekać do wiosny. Za godzinkę idziemy do sąsiadów bo mąż ma z nimi jakiś inteteres

Dziewczyny jest taka chora... zamiast mi przechodzić to wczoraj się bardziej rozwinęło, z nosa się leje, gardło strasznie boli, stan podgoraczkow i leżę w łóżko od wczoraj popołudniu :( macie jakieś domowe sposoby?

Dziewczyny jest taka chora... zamiast mi przechodzić to wczoraj się bardziej rozwinęło, z nosa się leje, gardło strasznie boli, stan podgoraczkow i leżę w łóżko od wczoraj popołudniu :( macie jakieś domowe sposoby?
Niunia do nosa można 3 x dziennie mucofluid stosować bo chorowałam i gin mi kazał ...dużo płynów, siorbata z miodem i cytryną a najlepiej mleko+ czosnek+ miód = ohyda ale działa. Na gorączkę apap ew. jak bardzo przeziębiona jesteś to augmentin gin może przepisać - jest bezpieczny w ciąży.
A na gardło zawsze ale to ZAWSZE pomaga bardzo ostra zupa (obojętnie jaka byle ostra jak brzytwa) ...wypiecze wszelakie bakteriozy ...u mnie ZAWSZE działa cuda,- żadne leki.

reklama
@justys0702 wydatki związane z remontami zawsze zaskakują, ale z drugiej strony fajnie tak planować wystrój, nie? :)
No bardzo fajnie. Juz mam kilka koncepcji. Tym bardziej, ze bedziemy poszerzac lazienke i calkiem wszystko w niej zmieniac. Ale jak widzd te ceny to jestem przerazona. A do wrzesnia musze zrobic cala lazienke, korytarz i jeden pokoj.

f2w3yx8d8eesu797.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry