Elianna
Fanka BB :)
Ooooo, współczuję.... Pewnie wszystko się lepi i klei....Dziewczyny ale sie wscieklam kończę sprzatac a mały mi stłókł cały sok taki do rozcienczania wrrr
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooooo, współczuję.... Pewnie wszystko się lepi i klei....Dziewczyny ale sie wscieklam kończę sprzatac a mały mi stłókł cały sok taki do rozcienczania wrrr
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
To mój kot jest jakiś dziwny w takim razie, bo do dzieci ciągnie.Koty się strasznie dzieci boją bo dzieci sa nieobliczalne. wszystkie moje koty tak miały, a co do psów to duże powinny być na dworze bo i ludzie się męczą i pies też.
To prawda, tylko nie uwiązane na łańcuchu i zmarznięte... Różne rzeczy już widziałam i czasem aż serce boli. Mòj jeden kot się boi bardzo, drugi chyba nie wie co to instynkt samozachowawczyKoty się strasznie dzieci boją bo dzieci sa nieobliczalne. wszystkie moje koty tak miały, a co do psów to duże powinny być na dworze bo i ludzie się męczą i pies też.
Niunia do nosa można 3 x dziennie mucofluid stosować bo chorowałam i gin mi kazał ...dużo płynów, siorbata z miodem i cytryną a najlepiej mleko+ czosnek+ miód = ohyda ale działa. Na gorączkę apap ew. jak bardzo przeziębiona jesteś to augmentin gin może przepisać - jest bezpieczny w ciąży.Dziewczyny jest taka chora... zamiast mi przechodzić to wczoraj się bardziej rozwinęło, z nosa się leje, gardło strasznie boli, stan podgoraczkow i leżę w łóżko od wczoraj popołudniumacie jakieś domowe sposoby?
No bardzo fajnie. Juz mam kilka koncepcji. Tym bardziej, ze bedziemy poszerzac lazienke i calkiem wszystko w niej zmieniac. Ale jak widzd te ceny to jestem przerazona. A do wrzesnia musze zrobic cala lazienke, korytarz i jeden pokoj.@justys0702 wydatki związane z remontami zawsze zaskakują, ale z drugiej strony fajnie tak planować wystrój, nie?![]()